Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Buxban megvan szerintem a kifutás.. nem is tud magával mit kezdeni, hiába a jó hangulat. nekem mindegy.. emberi őrület viheti fel. Katalánokról mindenki megfeledkezett a jókedvben, csak a magyar piac nem (talán) Forint gyengül
Szerintem itt más a helyzet, mint az USA-ban, mivel eltérő helyzetű országok államkötvényeit veszi, ezért a program visszafogásának is erősebb illetve más hatásúnak kéne lenni, mint ott. Arra gondolok, hogy ha ugyanakkora átlagos hozamemelkedő hatása lenne pl. mint az amcsiknál, az nem egyformán csapódna le, a németeknél átlag alatti, viszont az olaszoknál átlag feletti lenne. Az EKB sokkal nehezebb helyzetben van, mert ezekre is figyelnie kell.
Szívemből szóltál! Egy nagyobb hír általában 1 napig látszik a charton, egy kisebb lehet csak 5-10 percig. De nem olvasol eleget, a pf néha érdekes következtetéseket von le :D és 15 perc alatt fordult, de ez a gazdasági újságírás, ettől olvassák sokan a cikkeket :D
Szerintem már 5/3/5 fut. a 3. minimális célára megvan, az éjjeli 200+-al együtt pláne. A nap folyamán azt még meg kéne nézni. Ötös tagolás rendben. Persze még nyúlhat is. Aztán meglátjuk majd 4-esben mit csinál. A 13450 lehetséges.
gondolom azért mert csak higítás zajlik még egy évig nyomtat sőt ha kell tovább és a mértéke se szeentírás tehát növelheti is , ezzel ellentétben usában megkezdik a taperinget és kamatot is emelnek
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!