Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én ma is longoltam :DDDDD Meg múlt héten is betettem a kötéseim, hogy volt ott minden... long volt a többségben... leírtam mit várok, már látom, hogy melyik teljesül belőle... longolni is lehet benne, meg majd shortolni is, kinek szája íze szerint... ;-)
Holnap reggel be kellene, hogy töltse az esetleges rést (de cca 13100 is jó lehetne), utána megint felfele kéne mennie a 13200 környékére... H1-en egyértelmű 5/3 ment fel. A korr lehet a 4. és jöhetne az 5/5 a 200-ra... aztán ha elkezd nyúlni, akkor a fene sem tudja... Ez azért érdekes, mert ez alapján hétvégén lehet történni fog valami? Vagy csak az EURUSD fog mókázni, netán egy szimpla korrekció indulhat be? Több piacon is hasonló mozgást várnék péntek-hétfő tekintetében.
0,2 pipen múlt, hogy kivett a stop, (EURUSD short 1,18137-es belépő 10:41-kor) Van ilyen, úgy látszik a stop elhelyezésemen kell picit javítani, a helyszín fölé kell tennem egy pippel és rendben leszek, ebben a hónapban már volt egy 10R-ről való lemaradás, ez most 30 felett van... Bár gyanűm, hogy nem hozom le idáig. Legközelebb majd visszajön :D
Jó lesz az, előbb-utóbb :) Csak az éltet, hogy innen hatalmasat lehet szakítani a shorttal :D Várakozáson felül felhúzták, bár ennek sincs jelentősége. Ha holnap menne netán tovább 200-ig, ott már a TS72 nagyon jó áron lesz 1700-1800-nál..
LOL Ide mutat:https://3.bp.blogspot.com/-5kQ1qbYw5po/WdHvdCNZZDI/AAAAAAAAPfk/eo6HWXZ0FKQrVzBbiG5F7mtka1z40GuuwCLcBGAs/s1600/eurusd%2B4h%2B10.02.PNG (Szeptemberi chart)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!