Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Köszi Kontra! Engem speciel nagyon érdekel, hogy látod ilyen komoly tapasztalattal a hátad mögött, de persze gondolom itt mindenki tisztában van vele, hogy az elmúlt hetek mozgásai alapján semmi sem biztos, bármerre mehet, annak ellenére, hogy a korrekció lenne az egészséges, mielőtt új csúcsra tör.. Egy minimális leszúrásban én is bízom, azzal is elütöm itt az időt, de tervezem kidobni a teljes pakkot, egyben és beállni longba, amit legfeljebb kivárok, ha szarul/korán lenne nyitva. Addig nálam az esés verzió tartja magát, mint elsődleges, de bizonytalan a helyzet, sajnos.., nem úgy mint nyáron, amikor szinte minden összejött terv szerint mozgás szempontjából.. Ami itt megy, az mindenesetre nagyon gáz, pár 10k-ért kockáztatni több millát meg nincs értelme IMO.
Többen kérdezitek, itt, sms, email... hogy mit várok... hát férfiasan bevallom, hogy továbbra sincs nálam egyértelmű kép! 13210, és 12826-ot is meg kell csinálnia, viszont a sorrendet egyelőre nem tudom... indikátorok középre betéve, felfele is lefele van tér... Ha nagyon kényszerű helyzetben kellene válaszolnom, azt mondom, hogy előbb leszúrnak új aljra ma a hír előtt, alatt, közben, majd utána elindulunk fel új csúcsra 13200 felé... De simán lehet fordítva is, csak a felfele kör nem lesz ilyen gyors, azt pár napig kéne, hogy tartson majd. Shortok megvannak, longok megvannak...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!