Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
óráson még elég xarul néz ki a DAX.
de valóban lehet felpattanás ahogy sejted...úgyhogy nagyon résen kell lenni....
nehogy végleg beragadjunk az EUR/ USD megfordulása miatt...
most már várható hogy megfordul a trend.
Köszi szépen...már egyenesben járok...
már haszon van rajta....
3515 -ön enyém az a pakk...
vétele meg 3412 őn vagyok.
DAX jól megzuhant igy nyitóra...
Úgy tűnik a 750 el csúcsra futtatták a Oti-t, ma meg visszaütik. Dax folyamatosan esik, ma már az snp is mínuszba van, nagyon-nagyon sokat volt pluszba, a gyorsjelentések is kezdenek vége lenni. Ez az egész olyan utolsó csúcs a nagy esés előtt.
Ki gondolta volna, hogy Te is megcsúsztál keményen!?Mi volt, ha szabad kérdeznem?
A másik fórum a konzum lenne? Csak mert 1200ról van benne egy gigapakkom ;)
Köszi.
Minuszolókkal nem kell foglalkozni, én legalább is nem teszem... ha megosztok itt bármilyen gondolatot, azt segítségként teszem... sokszor kapok kérdéseket, hogy megnéztem e ennek, meg annak a rajzát...nem szoktam... ha nagyon unatkozok beleolvasok egyik másik hasonló témakörrel foglalkozó fórumba... most is van egy amit követek, de kizárólag azért, mert úgy gondolom nagyon nem jól látják a helyzetet, és érdekel, hogy hogy fognak reagálni majd...Sikerre meg van szükségem, mert jó pár éve csúnyán belenyúltak a zsebembe...
Na már itt is megjelent a minuszoló, ahol még egy gratuláció, vagy jókívánság emberi gesztus is kiveri szegénynél a biztosítékot.Tudjuk, nehéz szakma ez a tőzsde, egy a nehéz gyerekkorral megfűszerezve és egy maxi bukóval hidegen tálalva a non plus ultra :D
Köszi Kontra, alapvetően egyetértek, longos vagyok, de sztem lesz még lejjebb is a forgatókönyvem szerint, ezt a kört célom elcsípni.
Neked is sok sikert, bár ahogy látom, nincs i erre szükséged ;)
Én úgy gondolom, hogy ha az EURUSD egyszer csak elkezd megfordulni, akkor a dax gyorsan meg fog indulni felfele... ráadásul ha a chartokat nézzük, akkor jó terep lehet az USA piacról kicsit áthozni a pénzt... ebből azt fogjuk látni, hogy USA eseget majd, DAX meg menetel felfele... valami ilyesmit simán el tudok képzelni a jövő héten akár... De a 12038, 11950, és akár a 11500 is ott lebeg még a levegőben...
Szevasz,
Köszi a tanácsot.
Egyelőre csak megérzés, míg ezzel is megbarátkozom hosszútávon, hétvége óta mélyedtem bele, így vettem fel pozit
Most úgy érzem, hogy tegnap felhúzták, ne legyen pánikhangulat az autógyártók körül, ma kellemesen lecsorgott, nem érdekelte az USA vonal, ahol közben újabb rekord dőlt meg.Holnap is pénteken is mehet még lejjebb, aztán jöhet tán egy komolyabb felhúzás, amire Te is gondolhatsz.Első körben próbálom fundásan megközelíteni a dolgot, persze elismerve a belinkelt RSI-t is, de nekem teljesen szubjektíven nem kerek ez a kartell+csalás lecsapódás, nagyobb "büntetés" kellene kinézzen, erre spekulálok, ezt a kört próbálom megjátszani, meglátjuk mi sül ki.
Mindenesetre köszi mégegyszer.
még a végén ezen a tréden is sikerül valamicskét nyerni....
290 -et már eladtam 3180 -on..azon 9200 Ft haszon lett..
a maradék átlagára 3367 -re változott igy. már csak 90 pont a nullszaldó. :_)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!