Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
de-de, szokj hozzá :Đ
viszont így sokkal nagyobb kihívás (jól) trédelni... ;)
btw:
ricsi +100 pötty, mint ahol eladtam...hm...7140-nél duplatop vagy kilövés 7400 felé...?
dax remélem elfárad végre...kicsit...
Nem szokott lenni hiba. Tudod ha csúcson van index, brexit, nagy emelkedés, nagy esés, akkor sokan használják a rendszert, akkor lefagy KBC is néha. Szerintem túlterhelt volt a rendszer. Mindenki nézte mi lesz a nyitó itt új csúcsnál, adta be a megbízást. nekem is volt 34600körül két vételem, nem tudtam visszavonni, már kivettem
8 évig itt voltak..addig nem tudták kitalálni a szocik hogy mi-merre... .-)
de most lennének itt akkor tudnák :D
mindegy..ez nem a politika topik...
valakik nagyot öntöttek 34.600 -ra.
én feljebb beálltam ráadni..
szerintem majd csak lesz korrekció valahol.
Igen, jönni fognak. Eddig is jönni akartak. A Brexitnél visszaléptek, mert egy zuhanó piacra nem akartak belépni.
Jött Bizalmi index/ konjunktúra mutató. Ismét emelkedett. Múlt héten 4.1%os GDP.
Tudom minden nagyon rossz, ezek nem igazak, csak azt hisszük igazak :))
na mindegy, kellenek a pesszimisták az emelkedő piacra, meg a kormány leváltó emberek. Hátha Ők még jobbat tudnak.. csak ki kéne találni hogyan :)
most tényleg komolyan gondolják..a cikkben egész konkrétan le van már írva...
mindenesetre nagyon jó lenne...végre nem csak 3.5 papír lenne a BÉT -en...hanem 4.5 :-))
OTPben is mintha ötös vége lenne Megnyitottam 5percest. Előzmény nem érdekel, ahol megnyílt a chart, ott elkezdtem számozni.. főleg, hogy számomra találtam egy zizag korrekciót (abc), amiből tudok egy új lökéshullámot számolni fel
OTP M5
link
Többit nem is nézem..
Gyönyörű hétvégénk volt! Futit megnézzük reggel, osztunk szorzunk, és trédelünk, ha lesz mit
Yo8!
Órás chart tetejébe belemenve 3-4-5ös hullámát megnézve 5percesen. Pénteken zászlót mondtam 4es pontra, és abból kitörést, az megvolt. Most EDben záródhatna 5ös hullám és utána le.
Ez kb holnap első óra után vinné le. Időben nem tudom, talán 12után, délutáni adatra, de USA nyitóra már lefele kellene mennie egy magasabb nyitó pont után. Kiderül!
Fikció csak, elképzelés, saját elgondolásom. Nyitott vagyok mindenre.
link
nagyobb mozgások vannak viszont
kedden -szerdán indult meg lefele 34.300 -ról
33.700 -ra.
csütörtökön vehettünk 33.700 -on - ott fordult.
és pénteken 34.700 -on el lehetett adni.
ez 1000 pont.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!