Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Erős a BUX 2017. május 18. 09:04 Tegnap rossz volt a hangulat a világ tőzsdéin, a fontosabb amerikai részvényindexek például 2 százalék körüli esést mutattak, miután Donald Trump körül újabb botrány van kialakulóban, ami elbizonytalaníthatta a befektetőket. A főbb európai részvényindexek mérsékelt mínuszban indították a napot, míg a magyar piac felülteljesítőként emelkedik.
Igen, eljött a gyertyád..Rá kell húzni egy fibot, megnézni meddig korrekciózik vissza. Figyelni kell a korrekciós csatornára (bear zászló, vagy árbóc), abból letörésre, vagy újra felre, ha van fordulós jel.Elég impulz az esés, és már várta a piac. Meglátjuk lesz-e folytatás. Felőlem jöhet
Igen, sikerült, ahogy láttam, hogy bent álltok shortban, és kezdtem látni, hogy az OTP-ben gyülekeznek az eladók, a MOL-t adják, meg a DAX is elindult lefele, mi meg csak várunk, beléptem. Persze jobb helyen is kilehetett volna lépni, sőt sokkal jobb helyen de jó volt a trade.
A mai nap izgalmas lesz, az OTi látszódik hogy erős, nem adták be estére, csak korrekció volt. A MOL a hihetetlen erős 22.000 nél, a ricsit nem hatotta meg a tegnapi pletyka. Közben bár amcsik nagyot estek a DAX futurek jól meg lódultak, bár igy is csak kicsi pluszban nyithatnak. Számomra ez most nem short. De hát 27 perc és kiderül.
S&P futi már felkerült 0.4% pluszba. Japánból jött egy jó GDP, de a nemzetközi hangulatra így is -1.36%ban van. Mi is így voltunk a remek GDP napunkon, akkor estünk -1.2%ot kb., tegnap meg ellentétesen fel 1%pluszba.
Nem könnyű a piac. Igazodni kell hozzá.
Kíváncsi vagyok a ma napra. Most kieste magát a futi már. Nem tudom Bux lereagálja e az esést, vagy ha jön fel futi, azzal marad nulla körül. Lehet ma nem lehet mit kezdeni vele. Meglátjukl. Ha van valami jó lehetőség, én mindkét irányba nyitott vagyok pozit felvenni, bár már dolgaimat is kéne intézni. Kb 3hét és vége a sulinak a gyerekeknek. onnan végem lesz, még annyira sem érek rá.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!