Nem. Felszámolták a céget, a NAV eleve igényt tartott 110MFt-ra az elszámolás során, ami ugye priort élvez. Mondjuk ennyi vagyon sem volt a cégben, de ez lényegtelen. MB-ről utolsó hírünk, hogy külföldön van, KG-ról pedig, hogy a lengyel tőzsdén is eljátszotta ezt a műsort a Polarissal és már ott is bebuktak. Nyomozásról semmi hír. Engedd el, vége.
Ezt szépen levezetted!!👍 Nagyjából mi is erre a következtetésre jutottunk! Igen, belefáradt már mindenki ,sőt bele is betegedtek, totál tönkrementek némelyek!! Én még nagyjából kiheverem- kihevertem részben azt a pár milliót. Viszont akinek összes megtakarítása, gyakorlatilag élete nagy befektetése volt (60-80 millió) az nem tudja feldolgozni egykönnyen!!!
Volt még egy MKB is aki időről időre szép értékeléseket írt a csodapapírról. Az ügyvédnőről pedig kérem, vagy jót vagy semmit. Voltak páran akik tenni akartak, ők megbízták az ügyvédnőt. Ő tette azt amit egy ilyen lehetetlen helyzetben tenni lehetett. Őszintén megvallom nem gondoltam volna, hogy ilyen gátlástalan csalásra épített story-t megegyek. De megtörtént. Azért az, hogy a BÉT-en és a Varsói tőzsdén is ekkora ordas hazug mesére alapuló bűnszervezet csapdájába essek ..... megtörtént. Mesterien kitervelt csalás volt. Akkor szembesültem ezzel igazán amikor elmentem az új vezetők megválasztására összehívott közgyűlésre. KG elöttem állt a részvényeseket ellenőrizni hivatott asszisztens, KG az ISRV cége nevét mondta be az azonosításhoz, a hölgy nem javította ki, hogy ilyen tulajdonos már nincs a listán, a hölgy kipipált valamit, hogy jelen van, KG bejött velünk a terembe... ISRV akkor már nem volt a könyvben tulajdonosként, angol székhelyszolgáltatók ,,vették át,, a pakkját. Mostmár azt is el tudom képzelni, hogy az új vezetés belengetése, az ügyvédnő megbizatása az új vezetés által, mind a jól megtervezett csalás apró kockái voltak. A fő ötletgazda szervezte azt is. Nekik összeállt a kép, a pénzt lenyúlták. A befektetők elcsendesedtek, elfáradtak. Nekem is összeállt a kép, sajnos későn. Tovább kell lépni! Felejtsétek el ezt a rossz történetet és legyetek ügyesek más papírokban!
Teljesen nyilvánvaló!! Hisz évekig mindent rendben találtak, sőt befektetésre ajánlották a céget! Aztán jött az ominózus lélegeztető gép üzlet a cégen keresztül, ami kakadu vezénylésével ment végbe. Nem sokkal később vesznie, buknia kellett a cégnek, megkárosítva a rengeteg részvényest ,befektetőt pillanatok alatt 😲 Tudatosan megtervezett aljas, mocskos, ge.i lépés volt a legfelsőbb szintekről vezérelve!!!! Remélem bukni fognak a rohadt szemétládák!!!!
Ő a Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Osztályon valami magasrangú főf@sz?😁 Ha egyre gondolunk akkor neki addig kellünk míg az xet meg nem kapja. Egyébként meg ő is oda tartozott még akkor,ki tudja mennyit keresett ezen is mint a többi belsős vételén.
OTTone