Van jo par vagyonosabb btom haver jo ismeros egy sem tett penzt egyikbe sem! Igazad van! Belőlük élnek a bankok,ingatlanosok,államkötvényesek.Jobb ma egy veréb,mint... elvet követik,mert elég nekik a biztos kis hozam.Lelkük rajta,mi azért húzzunk bele!! B.Ú.É.K.!Hajrá az 1:30 as jutalék -nyereség bevétel arányos 2019-es évzáróra,meg a 9 számjegyűFolyószámla egyenlegre!! még1x BÚÉK!!!!
Allitolag Igen De en azt szeretnem h nemsokara kiszoruljak a pakkom mérete maradásával !! Kimpaa ha en is tudtam volna , de sztem a pszicho ami kurva nehez ill h meddig tartanám oket !! Van bankos ismeros aki szerint 5-10 % es ki kell vágni van aki meg min 5x akar!
Lesz még ilyen 2019ben hidd el... Amúgy az 1x van a tőzsdén elméleted már ott elvérzett hogy 3papírt soroltál fel és nem 3papír ment amúgy...utoljára pl a 4-ig!! 1év telt szinte el az Opi és a 4-ig szárnyalása között...
Persze, a mai tudással veszek 1 millió db Opust, Est-t, Ott1-t 5 Ft alatt s mostanra nyugdíjba is megyek màr. Ez ami történt szerintem egyszer van egy tőzsdén.
OTTone