4mrd-ba került Andy-nek csak a BL és a LaLiga közvetítési joga, ezért túlzásokba ne essünk. Nem is adta oda eddig a Spíler2-őt csak a kis lefedettségű Tarr Kft-nek, na és a Telekomnak, ez utóbbinak viszont csak december 31-ig. Most már értem miért, jöhet a streaming. Viszont a NER vonal megerősítése valóban egyértelmű. Ez pedig szép közeljövőt vetít előre, a forintozók meg csak tegyék a dolgukat, meg kell tőlük szabadulni, én sem adom mostanában, ez a mai hír meggyőzött, csak legyen folytatása. Nem gondoltam volna, hogy hamarosan leelőzzük Konzit. :)
A BUX indexet nézem, abból is a 4 valódi blue chip-t. Vagy talán 3, de szerintem 4. A kispapírok nem számítanak nálam, extrém módon túl lett húzva minden tavaly. Idén lassan beárazódik az amiben tényleg van valami, ahová való. Másképp gondoljuk ezt.
Bàr legyen nektek holnap felső limit, azt kívánom. Viszont jegyezd meg, amit már 2x mondtam neked: az àrfolyamemelkedést kis papíroknál nem a hír értéke és minősége, hanem a spekulàns keze határozza meg. Amíg ezt a gondolatot nem teszed magadévá, mindig csodálkozni fogsz mindenen.
mert pár papír tartja az indexeket, ezért nincs medvepiac? BÉT: Richter: -30% Matáv: -25% (tavaly óta) Opus: -40% Konzum: -28% Appeninn: -54% Ott1: -35% Futuraqua: -56% Nordtelekom: -65% Nutex -70% Est: -44% RE: Minden oké. ;)
A másik részére reagálva szerintem aki ki akart más ML papír miatt szállni, az már kiszállt. A 320 óta kaptunk egy jó gyorsjelentést, a múltkori 750 milliós hírt, a mai NER-s TV2 hírt vagyis lesz alapja ténylegesen, hogy 300 fölött verjen tanyát.
A medve piac se olyan, hogy minden esik. Valamibe mindig áramlik a pénz, rallik felfelé medvepiacon is vannak. Persze kevesebb ez igaz. De az is, hogy közel sincs medvepiac sehol sem. A legegyszerűbb szabály, hogy ha van 20% esés akkor beszélhetünk medvepiacról. A BÉT 10%-ra van a csúcstól, USA indexek, Dax sincs messzebb. Szóval továbbra is azt mondom, hogy nincs medvepiac, hanem inkább egy sehova nem vezető oldalazás folyik mindenhol.
320nál is vártad a rallykat, hagyjuk ezt. oké, persze venni venni, meg minden. OTT tartunk, hogy felső limites rally kéne, hogy visszatérjünk a 250es tőkeemelés szintjére. Amikor 750 millás szerződésről jött a hír, Jockey sms-t írt, hogy gazdagok vagyunk és 5% esés lett másnap. Kinevehetsz, hogy állandóan a medvével jövök, de ezt pofázom tavasz óta és azóta megközelítettük a 200at, a világ tőzsdéi megint omlanak összefele, ML papíroknak reszeltek, stb stb. Nem neked mondom, mert úgyse fog rajtad, mert te tapasztalt tőzsdés vagy, hisz megéltél már medvepiacot ;) de másoknak talán hasznára válhat, hogy figyelni, mert a medve nem játék!
Kimpaa-nak lesz igaza a holnapi nappal kapcsolatban ! A 24 hónapra hitelre megvásárolt almás telójú , az ingyen Wi-fi-t kereső , hamburgert ( akciós ) zabáló , márkás cuccokat viselő , tömegközlekedéssel közlekedő , full hitelből vásárolt értékpapírokkal rendelkező , 15 peces késleltetésű tőzsdei adatok - árfolyamokat használó forintbaxóké lesz holnap OTT terepe . Egyik forintbaxó adja át 1-2 k-s pakkját 3-4 forintbaxó retardált haverjainak úgy , hogy közben mindenki jól jár , de mindenki , mindenkit átbaxott !
OTTone