olyan szépe esik, h öröm nézni :)
zárni szoktam certiket napon belül, de tegnapi TS vételek megtartottam, annyira egyértelmű a chart... ;)
10k alá be kell(ene) néznie... link
Én biztos nem piszkálódom. Mi írtunk itt és Te írtál ide.
Na mindegy.. már megszoktam, hogy mindig ránk van kenve a dolog.
Még azt is írtam, hogy elismerem a fundás okfejtést. Mi a piszkálódás?
Már meg akartam kérdezni, hogy mi az a MI?
Mi elemzünk, mi mondtuk, mi csináljuk.. ez kire vonatkozik? Erstés vagy?
A másik, hogy hol az a másik topik, ahol erről kéne írnunk? Szívesen írok oda, ha megmondod.
Üdv
Dehogynem volt érdeklődés, mégpedig a fundamentális támasz miatt. Mi is leírtuk amikor vettük és a rést betöltöttük. Hogy te nem olvastad, az egyéni szoc probléma. PJ még cseszegetett is miatta. És a JPM-re is 3 napos vétel volt.
Nem beszólunk, hanem szólunk. Az óriási különbség a között amit Ti elemeztek és amit mi teszünk a gyakorlatban, hogy a mi vételeink vagy eladásaink elmozdítják az árfolyamot és ha ezt néha elfogadjátok, akkor nyerhettek is. Fordítva ez soha nem lesz igaz, mivel tőkétek nincs hozzá.
Amennyiben továbbra is szeretnél piszkálódni, a másik topikban tegyed, ez itt ewp, így van jól ahogy vagytok, ide nem írunk fundáról többet...
Szia János!
MOL-ra Richterre van valami ábrád, elemzésed, véleményed ötleted TA alapon? Megköszönném, ha megosztanád velünk, persze csak ha követed őket!
Ennek ellenére én tisztelem a fundamentális meglátásod, és elemzésed. Nem is mondom, hogy gond lenne vele. Azt nem értem a TA-sokat miért kell megszólni? Azért mert fundás vagy, attól más elemezhet az elemző társaival egy arra kialakított topikban TA alapján. És nem kell nekik beszólni. Pláne, hogy értelme sincs.
Köszi
nem tudom mennyire figyelted valósan, de egyáltalán semmi érdeklődés nem volt a papír iránt. 5370nél raktam be a fülescsésze alakzatot, hogy fel fogja törni, és elindul, még 5400at feltörve sem volt forgalom. 5500ig alig bírt elvánszorogni 200.000es fél napos forgalommal. MIlyen 5300nál 100K-kal elkezdték venni Londoni elemzők hírre, vagy hír előtt?!
Butaság..
Ott van a topikjában, hogy kutyának nem kell a papír, azon sírt még csütörtökön is a nép.
persze ha a fülest feltöri és elér 550ra megjön az érdeklődés, mert ott volt dupla alj nyakvonala. János is írta, hogy 5500fölött megpattanhat.
Ez csupán TA, semmi más. Szintek átugrása, majd itt 5760körül meg elérte a leszorítót. de ez is TA.
Itt van az 5370es fülesek sorozata, amire elindult:
Vannak nem is kevesen, akik hirek alapjan kereskednek. Nekik ajanlok egy gondolatkiserletet. Meg lehet csinalni elesben is.
Megadom neked a mar regen elfelejtett osszes hirt, mondjuk 2001 evbol. Minden ujsagot, Tv-t, stb. Csak az OTP tenyleges arfolyam-mozgasat torlom ki belole.
Minden nap egy tablaba be kell jegyezned, hogy szerinted merre, es mennyivel mozdult el az OTP ara a hir hatasara?
Hanyszor fogod eltalalni 100-bol?
Egy konkret kerdes: mit irnal be peldaul a Szept. 11. utani 100 napra? Merre ment OTP?
Akik hir alapjan tradelnek, soha nem akarjak megcsinalni ezt a kiserletet.
Nem. A hír ami nem jutott el még Mo-ra, az 5300-nál az volt, hogy bankot vesznek Romániában. Ezt a hírt a londoniak (velünk együtt) százezer darabokkal megvették. (Majd kiderül, hogy mekkora hiba volt 5300 alatt megvenni a hírt és a papírt, eddig nem rossz).
Ami óriási butaság volt és biztos nem ismétlődik meg, hogy ebbe a topikba egy betűt is leírtunk, további sok sikert mindenkinek...
ELLI(o)TT KLUB