Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Látom,megint megy a topicban az árfolyam elemzése, és még csak véletlenül sem a kognitív disszonancia,meg a személyeskedés. MOndjuk nagy az öröm, hogy a számlára kerül majd saccra 35% kamat tőkére vetítve, az nagyjából pont annyi lesz, amennyit elvitt az infla az elmúlt két évben(igazából sokkal többet vitt el) Közben a maginfla nőtt,de most akkor élvezések vannak a megafonnál, hogy bámulatos. A forint meg semmi egyebet nem csinál,mint a korábbi felvázolt csatornában jön le a szintén korábban megadott célárakra. Holi,Holi Viktornak,mert ezt is elintézte. előre szólok,dec 22 után én elintéztem, hogy hosszabbak legyenek a nappalok,örüljetek,mert nagy meló volt benne.
ami érdekes. 378-tól a fél világ bulilsh-t vár-várt, mégis alá megyünk. Erste és tradingview is. Mondjuk egy régi Erste-s elemzésben 373-et jelöltek meg, ha esetleg még emlékeztek!
talán bandi kérdezet: certisekkel mi van. az utolsó kötés 5000db "dobás". előtte, többiek csipegetik, aprók: 1000db-ok, semmi. jövőhéten 373.9 a KO, azt hiszem így számoltam. Érdekes lesz.
Akkor miért veszed 384től lefelé folyamatosan?? Nem ezt vártad ami lött?? Nöm bíztál benne, h legyün öddig? Már 7 FO$rintot dobtál el ojrónként! Miért veszed azóta, ha itt a csudaerő és csudagazdaság?? 🤣🙈
Unalmas, unalmas, de ha így van, akkor mit mondjon semmit? A minőség ugyanaz az általad említett terméknél és az általa említettnél? Ne a cukkinit az uborkával hasonlítsd! Ne linkelj, linkelj kérlek kinti és itthuni árakat azonos termékről!!! A dacia is autó meg a mercedes is, mégsem ugyanaz az érzet, de elvisz a ból b be mindkettő!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)