Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tavol alljon Teged megserteni. Nekem sem pinter, sem orban nem jon be, sot. De egy tuntetes nem igy nez ki, mint amit a tanarok csinaltak. Uk ban megirjak penteken emelaulben a szuloknek, hogy jovo hetfon es szerdan nem kell jonni, mert sztrajk van.A sztrajk milinkabeszuntetessel jar tudtommal. Nekem is van tanar ismerosom es O is beletja, hogy ment a szethuzas a tanarok kozott, illetve ez nem sztrajk volt, pont ezert rohognek a pinterek, ok tutikezessel nem foglalkoznak. De elnezest ha megsertettelek
A főállású pedagógusok száma 74 ezer (KSH2021). Pár százan felmondanak összeségében nem nagyon változtat a helyzeten - általános hiány nagyobb lesz. Lokálisan/regionálisan ehhez képest lehetnek akut válság helyzetek… De ez így… lófüty…
385.8-at mondtatok kulcsszintnek. Arról pattant vissza 388-ig. Óvatos lennék 385.8-on, ha már poziba léptek, bárhol, csak ne 385.8-on.
Törölt felhasználó2023. 07. 07. 15:32
Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy WebKincstár, MobilKincstár és TeleKincstár szolgáltatásaink karbantartás miatt átmenetileg nem elérhetőek! Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük és szíves megértésüket köszönjük! Magyar Államkincstár
"A férfi egy boltban járva meg is mutatta a
szóban forgó Pick szalámit, aminek 250 grammos kiszerelése 390 forintos
euró árfolyamon számolva 2254 forintba került, miközben a csatorna
riportja szerint itthon majdnem a duplájába." brutto nettó áfa kint 2254 /1,07 = 2106 148 itthun 4508 / 1,27= 3549 959 tényleg tetemes különbség, hogy mennyi áfát vesz le a magyar állam 25deka téliszalámiról ! 6,49szer több a magyar áfa a németnél! német állam nem tudja, hogy így nem lesz fejlődés??? és A háromszorosát keresik a németek, mint a magyarok... 3549/2106= alig 68,5 %al drágább a nettó ára kint, mint itthun. és oda ki is kell szállítani hűtve! ráadásul ettem már exportra szánt télit itthun rá van ragasztva a matrica is. hát jobb minőség, mint, amit itt lehet kapni...
“tanarok csakis maguknak loszonhetik” Nyugodtan köpd szembe magad. Vagy térdelj le a pintér ”sanyibácsi” főmaffiózó idokod elé. Az én feleségem is otthagyta az iskolát. A sógornőm is. Ez csak ebben a családban 2 fő. És voltunk tüntetni is, de egyik fideszes féreg sem tette tiszteletét hogy beszélgessünk. Én tüntettem a Bokros ellen is, neki volt vér a pucájában és kiállt a tömeg elé. Ez a mostani féreggyűjtemény csak a médiában sztrítfájter, amúgy egy kupac gyáva xar.
Milyen érdekes a világ. Nemrég még mentünk 365 felé Madeinhungary vezetésével, most meg stabil 385 felett. Eddig vonzó volt a forint, hirtelen nem. Arra emlékeztet, amikor fiatalabb koromban mindenkit is, és volt egy-két versenyző, aki jónak tűnt, aztán kiderült, hogy a valóság más. A ruha tartotta össze. Így tűnik a forint is, eddig a ruha miatt valahogy kinézett, csak hát itt a nyár.
sokba! tanarak sorban mondanak fel. fodrásznál ketten is voltak és beszéd volt, csak azt mondják nem téma a médiában. meg kell nézni majd mennyi tanárt fognak keresni:
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)