Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: Jelentős korrekció máris a korábbi sáv aljára lökte vissza az árfolyamot. Tulajdonképpen ezzel meg is érkezett egy támasz zónához. Ha visszatér a korábbi sávba, akkor a 359,375-nél várja erősebb támasz. Amint túladott lenne, akkor lehet újra érdemes a forint ellen pozíciót keresni. Ellenállás: 398,4; 406,25. Támaszok: 367,18; 359,375.
Azt gondolom igen, de ezt írtam 2 napja is. Holnap fed kamat döntés, szerintem ezt már beárazta a piac, de a devizánk gyengulhet a döntés előtt 373-ig. Az orosz álláspontok közelednek, de az már be van épülve a Ft-ba.
ukrán termékexportban top termékek ára emelkedett devizatartalék februárban csökkent , március adat még nincs .eur -huf 355 -től-400 long . ( pénzosztás , pénzügyügyi teljesítések optimalizálása + háború) xx nem meglepő módon szintén long: https://www.tradingview.com/symbols/LUNAUSD/ xx mnb statisztika alapján növekszik a huf devizapiaci állomány
A legkisebbtől a legnagyobbig, tulajdonképpen egy nagy lyukas szitába öntötték az EU pénzt, alatta meg ott tolongtak fideszék a kisvödröktől kezdve a dézsákig, valaki köbméteres tartályt hozott, valaki meg az úszómedencéjét tolta alá. Orbán meg egyszerűen ellopta a tartályt, amin a "pénzt" hozták.
Azt is tegyuk hozza h nem csak lorinc barat lop hanem szinte mindenki aki csak barmilyen palyazathoz hozzajutott. Kamu szamlak, kamu cegek, kamu palyazatok. Rendszerszintű okosba megoldások. Kormanytol fuggetlenul beleivodott a csalas a nepsegbe. Maganvagyonokban van az eu penz javaresze. Igen elszalasztottuk a nagy lehetőséget. Ez lett volna a mi marshall segelyunk.
Es meg valami, a GDPbe az is beleszamit, h egy projekt, építkezés 3xos tularazassal lesz meg nyerve Lőrinc barát által. Nyilvan igy tobb mehet a malacperselybe. Akkor csak kicsit kezdjunk el belegondolni, hol lehetnenk 12 ev alatt, ha nem 3x,hanem csak 1.5x lett volna elcsalva minden. Lehet h nem lenne 400 az euro. Ha folytatodik ez, akkor ugyan mi az istentől kene 300nak lennie, es mitol nem 425nek? Meg a lesajnalt romanok is stabilabban veszeltek at azt a ket hetet, mint mi. De majd a mai birkamenet megold mindent.
Sztem tegyuk tisztába ezt a hrivnya kérdést, hogy miert nem gyengült. Egyszerű. Dollarhoz lett kötve az árfolyam. Függöny,taps,mehetünk tovább. Sztem ne kezdjuk el, hogy azert, mert Orban. Azert, mert az elmult 12 evben egy magasnyomasu gazdasagot mukodtedtunk, teljesen feleslegesen, csak ugye szereti a jobboldal, ha azt latja, h europa legmagasabb GDPje. Ja, csak ugye a szamok beszedesek. Evente bejott a GDP kb 3%a eu tamogataskent, plusz szarra lett gyengitve a forint. Szoval ja. Orban. Meg Matolcsy, meg mindenki, aki donteshozo volt. Aztan most meg pislogas volt 400nal,mert csucson az infla, hatalmas minuszban a kassza, padlon kb minden, es akcios a csirkefarhat. Amig nem kezd el bejonni az euro az orszagba, addig nagy erosodes nem lesz. Amig az orban van hatalmon, addig meg az euro nem nagyon fog jonni. Cserebe van stratégiai impo...bocs,nyugalom. Ja, a V4ek kozul a V3ak mar gyakorlatilag szoba sem allnak Orbannal, mert kb mindenki kiismerte. Meg az erosen jobbos lengyelek is. Maradnak a szerbek, kipcsakok, kinaiak haverkodni. Köszönjük.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)