Azt is jogszabályba kellene rögzíteni,hogy akinek ilyen szándéka van,az 3 hónappal előtte már semmit ne módosítgathasson.Nem az,hogy még most is mutyizgat.
A cikk 5-ei,azóta lehívta a 630 ezer db-os opcióját. Ezzel 264-re levitte a következő minimális ajánlati árat. Gondolod,hogy 1 fillérrel is többet fog adni annál,mint amit a tőkepiaci törvény szerint adnia kell? Én nem.
akkor most már tudom, hogy Szoboszlai Dominik vagy személyesen, kb. ő futhat ennyit egy héten, a heti 2-3 meccsel, meg az edzésekkel együtt....de mondjuk ő a sportból is él....szerintem egy csomó NB1-es focista nem bírna ennyit futni
Egyébként meg írtam a cégnek még múlt héten egy e-mailt,amiben megkérdeztem,hogy a kb. 279 Ft az egy jó kalkuláció vagy ha nem,akkor hogyan kell számolni az egy részvényre jutó saját tőkét. Persze b..tak válaszolni.
Jelen pillanatban nagyon jól járna a 280ft-os árfolyammal. Az is kurva olcsó a cég mai állapotához képest. Lehet azért is nyilatkozhatta, hogy 280ft a kalkulált ár, hogy szondázza a kicsiket. Egyébként ha 300at adna, abba tényleg a jelenlegi körülmények közt nem is nagyon lehetne belekötni. Szerintem lesznek akik még annyiért sem adják el.
ja....azt is behazudta, hogy a hét 6 napján fut mindennap egy félmaratont....röhej....126 km-t fut hetente? többet int Kipchogee fénykorában......akkor biztos ezért nem maradt még arra se ereje, hogy lesz*rja a céget...
A 280ft-os árat Soós nyilatkozta! Azt másoltam be lejeb, hogy mit mondott. Ezek után meglepő lenne, ha nem 280ft lenne az ár. A mostani 235ös meg még meglepőbb :D Ezt nem értem.
Azt mi kalkuláltuk első felindulásból.Ő ennél kevesebbel kalkulál. Elvileg az MNB-nek a PSZÁF jogutódjának kell jóváhagynia az ajánlati árat,hogy az "törvényes" legyen. Ha minden igaz,akkor Szalab kolléga kalkulációja a jó 264 Ft-tal,de hát elvileg jöhet még opciós részvény vásárlás,ami ezt 248-ra,vagy akár 244-245-re is leviheti.
Szerintem az lesz amit Soós akár. Tuti baráti kezeknél is vannak részvények. Azt azért nem értem, hogy miért adják még mindig 250 alatt??? Szombaton a VG cikkben Soós ezt nyilatkozta: "Ha a kalkulált 280 forint körüli
árfolyam kevés, és akár szakmai ellenjavaslatok nélkül a tőzsdei
jelenlét mint mindenek felett álló létforma maga a cél, én meghajlok a
tulajdonosok akarata előtt." Ez alapján 280ft-ért akarná kivezettetni. Miért van 250 alatt???
Az a jó, ha minél többen megyünk a közgyűlésre. A TPT 63. par (1) az 50%-os határozatképesség mellett azt is tartalmazza, hogy: "A kibocsátó legfőbb szerve a kivezetésről szóló határozatot legalább ***háromnegyedes*** többséggel hozza meg." Itt a fórumon azt írta valaki, hogy kb 51% szavazatot sikerül összeszednie Soósnak. Ha ez a számítása jó, akkor a közgyűlés dönthet ebben a kérdésben és ne legyen kétségünk, dönteni is fog. Így már csak az az esély marad, hogy minél többen menjünk el, legalább 70-75% körüli részvétel legyen. Ilyen részvétel mellett a jelenlévő szavazatok 75%-a már 50% feletti tulajdonosi támogatást igényelne. Javaslom, mindenki hozzon egy vizipisztolyt is, ha már így ki lettünk figurázva a nyilatkozatában.
ENEFI - THE BEST