Már ma sincs nekem, intraday ... tehát a mai adatok megszűntek csak pénzért ... késleltet sincs. Semmi. Csak nap végi adatok vannak. És az InvestinPro-ból is eltűnt ... ott is csak a napvégi adatok vannak.
Akkor eggyáltalán nem enged hozzáférést az adatokhoz már ma sem vagy holnaptól? Esetleg késleltetéssel enged hozzáférést és ha igen akkor hány perces késleltetéssel lehet látni az adatokat?
És mától a CME tőzsde nem enged hozzáférést a Intraday adatokhoz ... $400/hó ... na ahhoz én kicsi vagyok. Így most már vakrepülés a WTI, HENHUB, SILVER és GOLD Erste certifikát is. Pedig ez HENHUB már egész jól ment de most új strategit kell kitalálni ha akarok pénzt keresni. (ja SP500 és nasdaq is off, de azt nem kereskedtem)
Nem lehet kiszámitani hogy a szezon előtti leütés ez volt e ekkor korán bevasaroltam azis előfordulhat hogy lejjebb ütik akkor buko de az igazi aljat nem tudom elkapni mert eddig épp akor lett volna az eddigi alja mielőtt a tl112 bevezették volna most hogy az olaj 100$ fölött van ez hogy felhúzza e az Ng gazt ezse biztos talán elkapkodtam ismét a gaz berámolást mert nemtudni hogy állnak a tárolók feltöltése usaban..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.