Igen és hírt sem találok hogy mire ez a nagy leöntés. Valószínűleg rengeteg olajat tudnak eladni és a gáz már ennyire nyűg. Ma is vettem de most már tényleg abba kellene fejezni ... nem látszik az alja.
Igen, a $2,65 tartotta. DE még mindig nem jön az USA hőkupola. Mennyi időnk lehet még erre ? Gondolom szeptemberben már ott sem fog számítani. A betárolt készlet átlagra csökkenése a maximum jóslat amit olvasok.
A 2,65-ös támasz némi erőt mutatott, ez valószínűsíti azt számomra, hogy az idei alj mégiscsak 2,5 lesz a szezon kezdetéig. Viszont még várok egy komolyabb leszúrást 2,5 környékére nyáron, augusztus vége előtt.
-Földgáz.-A 3,125-ös természetes szint letörése óta csökkenő trend jellemzi. A vastag piros trendvonal áttörése hozhat újra long jelzést, de ehhez még több hétnek kellhet eltelnie. Ellenállások: 3,125; 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj A 87,5 felett nem tudta megtartani magát a napokban, de erőteljes visszatesztelés ellenére még a hosszabb távú emelkedő trend a meghatározó. Amennyiben a 87,5 felett tudna stabilizálódni, akkor felkerülhetne a korábbi sávba (87,5-118,75). Ellenállások: 93,75; 100; 118,75; 125. Támaszok: 81,25; 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Hat ezt a 106 ot hazavágták pedig sokan beszálltak hogy csak megindul énis de semmirese ment dobtam időben most véletlen de ezek után az alja hol lessz a gaznak az a kérdés de erste semmi terméket nem vezetett be 06.08.óta talán alszanak vagy az erste manipulátorok vagy buvárkodnak a Vörös tengeren? Dehát mamár azis veszélyes mert lövik a Huszik..Azért ez az hétvégi háborus szünet is ki lett találva hogy péntek óta. 100$ ról 80$ lett az olaj ezen a benfentesek sokat kerestek..
Hidd el számít. Miért? Mert “valahogy” “ érdekes módon” úgy alakul. Nincs új a nap alatt . Nem hinném hogy ez lenne az egyetlen ráépő termék a világpiacon .. Ez a FED döntés maszlag is átlátszó. Előre le vannak zongorázva a mozgások . Igen egy certi KO kedvező előjel is lehetne long szempontból alap esetben ; de szerintem nem ez a certi lesz a startlámpa most .
No, milyen meglepő, hogy az NGTL106 kampó, centre pontosan. Ki hitte volna? :) Mehetünk fel, nincs több látnivaló, a többinek messze a korlátja azért. Nem is rossz maradványérték szvsz 79Ft, mert szépen landoltatták... https://bet.hu/site/newkib/hu/2026.07./Erste_Henry_Hub_Turbo_Long_106_-_kiutes_es_maradvanyertek_129507167
NG nagyon itt táncol a 106-os kiütésnél.. vagy a legjobb vétel a certi piacon, vagy kiütik 2 napon belül... Lassan olyan olcsó, hogy venni kell fillérezni, mint januárban...:) Beze, kár hogy most nyaralsz, izgi napok vannak.. .WTI-ben is milyen durva mozgások napok alatt 10USD le-fel, mint egy hullámvasút.. Mondjuk ehhez képest Henry egy nyugis termék lett.. :)
Úgy tűnik, a mai nap egy medve árbocszalag, aminek a célára 76 dollár körül van. Igaz, a 80-as szint az előző emelkedő trend bull flagjében is kiemelt szerepet kapott, illetve az év megelőző részében is többször volt kitüntetett szerepe sáv-aljként. Eddig a mai napon fénysebességgel esik, ezt követően, ha nem is ennyire gyors esést várok, de elég gyorsat, hasonlót, mint ami június 15 után volt.
Igen , mikor a saját üzlet már nulla hozamú ... csak elfáradok ... akkor ha most is felhúzzák péntekre akkor az heti 3% nekem elég ... a 0% helyett :-) :-) Na de jön még ... villamos. Persze futottam már bele 15:29-es vétellel reggelre KO-ra. Tanulom ezt az NG-t ... nem lesz elég meleg a héten az USA-ban állítólag ...
Gáz még ha lejjebb mászna végre a tervezett 2.5-re ott már gondolkodnék longon.. Addig érdektelen olaj menni vissza 70 alá. Persze még lehet benne pár félkör de az engem nem érdekel..😉😂
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.