Érdeklődve nyitottam meg a marinatrafficot, miután rápillantottam az olaj-gáz -8%-os piros listámra, hogy biztosan nagy lehet már a hajóforgalom.. De nem sok változás van. A régebbieket kérdezem, hogy jól gondolom-e ezekből, hogy ezután ha véletlenül 2 hajó olaj átcsúszik Hormuzon, akkor 20USD-olajárat fog jelenteni 1 órán belül??? :) Az NG- meg most megy minuszba még tavasszal és nem kell senkinek USA gáz? Tényleg durva.. ezek most vagy nagyon kiráznak, vagy nagyon megszivatnak, mint mindig..
Na ilyen vagyok én ... biztos veszek $2,96-nál, real2,911 és még egy darab sincs ... kivárom most már a rollovert. ... aztgondolomebben a pillanatban :-)
Ez a mély gödör számomra beillik egy ugrógödörnek! Remélem ez megindítja már 4 felé, vettem még, ha már olyan béna voltam, hogy nem adtam el 11:00-kor...
nem ilyen körülmények között gondoltam, de újra poziban, jövök a rakétához, várjatoook! :) Sajnos a BUX és CBK longra túl szűk stoppot tettem reggel, így abból kiestem még f11-kor :S. Most CBK short, WTI,NG long.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.