Igazad van itt fogunk dagonyázni lenn egész nap,USA nyitás előtt,ill a jelentés hatására várok nagyobb mozgást!Egyébként van már certim 79 ft-ról is,többet nem veszek bele,majd fordul.Ha nem ma,akkor a jövő héten.
Megpróbálják passzírozni le még úgy látom. Nagyon hajtanak a 3.060-ra... Jaja néztem a jegyzőt, szépen manipulál. Ezt szerintem kézzel is vezérli valaki, nem hiába nem indul el reggel!!!
Egyébként a tavalyihoz képest, ez már a 3. készletcsökkenés novemberben: -18, -46, és várhatóan -37B. Tavaly decemberben volt ilyen, akkor is december közepén volt -146B. Szerintem BULL-os most már minden. A mait továbbra is long kiütésnek gondolom, ezen a szinten aláálltak eddig.
-37B-t várnak az elemzők, attól én többre számítok, végig magas volt a fogyasztás, illetve rohadt hideg jön USA-ban, egyre durvább. Natgas is kezd bullos lenni. Meglátjuk, remélem nem korán szálltam vissza :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.