A DK milyen pénzből fizette ezt a rengeteg táblát? Bejártam az országot az elmúlt hetekben, de még a Fidesznek se volt ennyi táblája. Csak nem kaptak egy kis pluszt a háttérben a Fidesztől azért, hogy betolják ezt a Fidesz szatelitet?
Kocsis még mindig kamuzik. "Emelkedő bérekkel adjuk át az országot.🇭🇺 A KSH adatai alapján már 725 ezer forint az átlagbér." Kozmetika (az egyszer szavazatvásárló juttatások) nélkül ez sokkal kevesebb. Kíváncsi leszek, hogy miután a KSH-ból is el lesz takarítva a Fidesz embere, milyen számok fognak jönni.
Ó, elírtam most én is a nevét, elnézést. Mentségemre legyen mondva, hajlamos vagyok téveszteni, ellenőrzés nélkül az Elküld gombra nyomni. (Már az is csoda, hogy képes vagyok ékezettel gépelni.)
A Dk azért jött látra szemmel láthatólag, hogy szétverje az értelmes baloldalt , vagy szociál demokrata oldalt. Viktátor farvizén szépen sikerült. Mert akár MZP párt vagy más is lehetett volna egy erős párt. Sajnos sokan benyelték orbán szatellit pártáját. de végre oda került most ahova való a szemétdombra. Aztán ferikét el kellett távolítani, mert csak áradt tovább a Tisza. Megpróbálták Klárikánkkal de jó nagy pofára esés lett belőle szerencsére, sajnos nem kerültek 1% alá, pedig de szép is lett volna ez is MZP, Momentum vagy újabb pártok most építkezhetnek és remélhetőleg egy erős szociáldemokrata párt lesz belőlük, avagy másokból később. Az országnak egy ilyen tiszta és legitim pártra nagy szüksége lenne.
Nem gondoltam, hogy ennyire nem számít neked 3.385.890 ember szava. Értem, neked fontos a DK-s 70.298 ember szavazata is, de te már előre megjósolod hogy mi fog történni és az csak sz@r lehet. Gyurcsányt hozod fel, holott a tiszás kampányban nem foglalkoztak vele és miért is kellene? Nem ő lesz a téma, mert orbánék lopták szét az országot az elmúlt 16 év alatt. A kutyák bukták az 1%-ot, de mennyi is lett volna max? 2% és marad a 686millió? Miért is lett volna ez jobb? Elpocsékoltak látszólag 686milliót, pl kocsmát újjítottak fel belőle. Mindenki döntse el, hogy ez mennyire hasznos. Csak emlékeztetni akarlak, hogy a Tiszának egyetlen fillér állami támogatása sem volt és mégis tudott nyerni. A szimpatizánsok támogatták őket és így is tudtak nyerni a közel 50.000 aktivista segítségével - nem véletlen, hogy nekik ajánlotta a győzelmet MP. . Kritikád van velünk szemben? Legyen, de mire is? Ott van/volt a topikod, amit hol nyitsz, hol zársz, persze így is lehet. Kiírod magadból, amit gondolsz, de ezek gyakran csak kinyilatkoztatások, mert elenvéleményt, választ nem akarsz látni ott. Mi, ez a kis csapat kevesek lettünk volna a fidesz leváltásához, ha nincs ott az a hárommiliónál is több szavazó. A jóslataidból nem jött be a legfajsúlyosabb, azaz tévedtél, sikerült demokratikus úton leváltani orbánt, ami a cél volt. Fanyalogsz és pikirt megjegyzéseket teszel, nem tudsz örülni, hogy megnyílt a változás lehetősége. Ember nem tudja, mit hoz a holnap, mi minden fog történni az országban, a világban, de most esélyünk van visszatérni a helyes útra, visszatérni Európába. Amúgy a legtöbb ember még alig fogta fel, hogy nyert a Tisza és leváltásra került a fidesz és orbán. . A DK-nak annyi, innen felkelni kb lehetetlen. Dobrevék sem érezték, mi történik körülöttük. Az nem kampány, hogy olyan szlogenek jöttek tőlük, amilyenek. Ők sem hittek Hahn Endrééknek pl. Hogy a többi visszalépő párt képes lesz-e újjáépíteni magát, azt nem tudjuk, de legalább nem égtek le, nem adósodtak el és már helyzeti előnyük van a kutyákkal és a dk-val szemben.
Nem is értem miért nem a dk-ról csinált lejárató filmet a tisza-fan Mérő Vera, hanem a kétfarkúakról ... Választások előtt. [EZ a lényegi válaszom, a többi csak ráadás.] . . Persze nincs kizárva, hogy MP-nek sikerülni fog ami Orbánnak nem, hogy leülteti Gyurcsányt. Mert hogy Orbánt nem, az szinte biztos. Elszámoltatás meg csak kell ugye, a Diákhitel-szerű ügyek pedig ki vannak zárva. Érthető okokból ... . Az "érzéseidet" pedig a fejedben kavargó-kevergő gondolatok okozhatják. :) . Tényleg kiszálltam innen - pont a Te személyre szóló férgezésed miatt is -, próbáljatok már körön belül legalább beszélgetni egymással, persze a legteljesebb egyetértésben, vita nélkül, ahogy az illik a Tiszában. Nektek is nagyobb élvezet lenne pedig ha gondolatokat is cserélnétek, mert így leginkább csak "vérnyugdíjasok" háborgása töri meg időnként a jó kis akolmeleget. ("Kitiltották a topikgazdát, jönnek az aljasok!" :)) Legyen elég Sehmet! Ki ne tiltassátok mert kihal a topik, mint ahogy a nagy reményekkel indult hasonnevű trollnélküli is. Hajrá Tisza!
Látom gyorsan beálltál egy kis simire a Tisza-szektától. Lesz még ennek böjtje, ha komolyan figyeled a jeleket és pláne ha szóvá is teszed. :)) (Én is figyelek, néha meg is szólalok, de nem itt. Ha érdekel kattints a linkre!) . Kérdés, észleled-e a jeleket, hiszen elég sok kérdésben közel állsz/álltál a fideszhez és '14-ben és '18-ban is rájuk szavaztál. Ami persze nem jelent semmit, de azért jelzem, hogy én soha nem szavaztam a fideszre, most viszont - minden MP fenntartásom ellenére - a Tiszára. . Szóval kezelésre nem szorulok, soha nem függtem a politikától, illetve egy jó cégemet kénytelen voltam felszámolni miatta. Időben léptem T.Pityu előtt, és nagyon jól sült el a dolog, életem talán legjobb döntése volt. (A gyerekeim és a családom is így gondolja. :) De mellékes. Talán ez az utolsó utáni reakció is fölösleges volt ide ... https://forum.portfolio.hu/user/euler
Engem a mostani írás érdekel, hogy mi jön be belőle, meg ami ténylegesen történni fog a közeljövőben. Egyébként számomra a legnagyobb öröm az, hogy a régi baloldali ellenzéki pártok eltűnnek a parlamentből. A 29 fős Tisza párt eltüntette a Fideszt és a teljes baloldalt is 2 év alatt. Nem semmi...
Dk-s szemetet olvasol. Olvasd el, hogy mit írtak egy éve. A sok szemét között ne azt az egyet keresgéld, ami bejött, a szemetet is vedd számba. Ne tőlem kérdezd mi van ott, rá nem kattintanék egy ilyen linkre. A tiszát megszavazóknak meg örülj, hogy nem egy szekta, akik bármit mond a guru, akkor az úgy van, lásd a fideszes maffia meg a vezér.... A tisza kormány nem lehet meg bármit, erre garancia a nép, amely nép lehúzta a budin orbánt.
Hogy nyomon kövessem mi valósul meg az elméletből. Két éve azt gondoltam, hogy a Fidesz Magyar Péter személyében zseniálisan kreált egy ellenzéket magának, maga mögé állítva egyre jobban a baloldalt. Azután ez a gondolatom az elmúlt félévben eltűnt. Most azonban az Amerikai népszavában megjelent írásokat kezdem összevetni a jövőbeni történésekkel. Lehet, hogy egy év múlva sok ember fogja átverve érezni magát. Mindenesetre a Tiszát megszavazók csak abban értenek egyet, hogy Orbánt leváltották. Most 141 képviselővel bármit megtehetnek, meglátjuk mi történik majd.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!