1. Ocsmányék nem kértek bocsánatot se a pedofilsegéd szabadon engedése, se az áldozatok miatt. 2. Titkolják miért kapta a pedofilsegéd a botrányos kegyelmet. A Fidesz a pedofilokat bújtatja, simogatja. Tehát PedoFidesz!!!!
Abszolút félreértetted amit írtam. Nem érted és nem is akarod érteni amit írok. Bennem lehet a hiba, biztos rosszul fogalmazok. Ügyek mellé állok nem pártok mellé. Elmentem a tanártüntetésre anno mert türhetetlen az oktatás helyzete, elmentem a határra az ukránoknak segíteni amikor kitört a háború, a háborús topicban leírtam mennyire nem értek egyet a kormánnyal hogy nem támogatják az ukránokat. Ott voltam a gyermekvédelmi tüntetésen. Sok itt íróval ellentétben én próbálok tenni is valamit, nem csak hőzöngök. Olvass figyelmesebben mert bizony a 2002es Orbánt is gyalázzák mert akkor támogatta a későbbi pedofilt. A 2015ös kitüntetést úgy emlékszem több ellenzéki is támogatta, pl. Karácsony. Már megint elsikkadt hogy a gyermekeket kellene védelmezni támogatni mert mindenki Orbánnal meg az ellenzékkel foglalkozik, politikát csináltak ebből is, közben meg leszarják a gyerekeket. Itt a gyerek lenne a lényeg, de még 2-3 hét és az ellenzék is szarni fog az egészre.
" Ezért is írtam hogy nem mentem fel a Fideszt de mint kiderült ezt a pedofilt mindenki támogatta.'" . Mármint hogyan is támogatták 2011 elött amikor még vád se volt nem hogy ítélet? Itt senki se az 1. Orbán kormány kéri számon a pedofil simogatást, vagy hoigy miért nem 2010-ben váltották le. Esküszöm még a 2015-s kitüntetést is elnézném ha nem sejteném már így utólag hogy a 2011-es vizsgálatott miért tudta megúszni először. Még az se lett volna ügy hogy a pedofil segítővel jóban volt az Orbán tesója meg a falujába járt Orbán felesége meg a Balog Püspök. Azért senkinek se róják fel hogy 10 évvel egy tett elött nem látta előre hogy a barátja mit fog tenni. ITT viszopnt a Fideszt azért veszik elő amit az UTÁN tett hogy minden bizonyítottan napvilágra került.
"Ne vádolj engem. Nem mentem fel őket, veled ellentétben én a tüntetésen is ott voltam." . Meg a tanár tüntetésen is. Tudjuk. Csak akkor a fene se érti miért a Fidesz propagandát mondod fel változtatás és gondolkodás nélkül. Valami Stockholm szindróma vagy mi? . Meg panaszkodsz hogy ellenzéki pártok tüntetésére milyen kevesen mennek ki de azért bármi ügy van az első dolgod hogy az ellenzéki pártok ki ne menjenek oda. Aztán csodálkoztok hogy ja Parlamenti képiselet nélkül nem is lesz változás. Akkor tényleg az lesz amit Gyurcsány mondott. "tüntetgetnek aztán majd megunják és haza mennek." Te úgy csinálsz mintha akarsz változást de csakis ami téged közvetlenül érint és azért véletlenül se gyengüljön tőle a fidesz. Sőt akkor is csak azt fontos kiemelni hhogy az ellenzék milyen szar.
"Ez persze nem menti fel a hibázókat de " . De te azért megpróbálod. Szépen felmondod a Fidesz mentegetős propagandáját és ugyanazt amit Orbán is elmondott a parlamentben. Viszont elötte az egész ügy kirobbanása alatt egyszer sem sikerült felszólalni a dolog ellen. Sebaj nem lepődtem meg. . Csak hogy tudd mi a különbség a kettő között. 1990-ben amikor kinevezték a csákót ( nem Antal kormány volt akkor esetleg? Akkor a cikk miért úgy hivatkozik rá mint a baloldal emberére? ) még senki se tudta és nem is sejthette hogy majd 20 év múlva mit fog művelni. ( érdekes módon elfelejtik hogy 98 és 2002 között egy Orbán kormány is volt de mindegy ). A különbség hogy mit tettek akkor amikor már TUDOTT volt mit tett az ember. A csávó meg annyira volt a baloldal embere hogy 2002-ben Orbán kampányolt mellette nem Medgyessy. . De azért szerinted hozzá tartozik a dologhoz hogy Pedo MSZP :). . Az hogy Orbán és a propagandája mosdatja a Fideszt értem. Azt nem hogy Te miközben ezt leköveted meg vagy lepődve hogy felvetik neked ( immár sokadszorra ). . Az eljárást meg nem a kormány indította hanem 2011-ben tettek feljelentést az ügyben először és azt bűncselekmény hiányában lezárta a rendőrség. Majd 2015-ben díjat kap. 2016-ban újra megvádolják és 2018-ban végül elitélik. Szóval a baloldal semmit sse tehetet az igazgató ellen mivel még híre se volt az eseteknek 2011-ig. Ellenben az Orbán kormányban úgy lobbiztak ki a segédjének a kegyelmet ( nagy valószinűséggel Orbán érintetségével ) hogy pontosan tudták akkor már mit tett. Na EZ tartozik a tényekhez.
Ne vádolj engem. Nem mentem fel őket, veled ellentétben én a tüntetésen is ott voltam. Tudom milyen a gyermekvédelmi rendszer. Anyósomék miután felnőttek a gyerekeik, intézetis árva gyerekek nevelésével foglalkoztak. Meséltek sok mindent. Ami ott zajlik az párt független. Lehet pedofideszezni, meg lehet nagyszájú a Fidesz is de valójában ezeket a gyerekeket leszarják a mindenkori kormányok. Nem véletlen hogy az influenszerek általi tüntetésen 150ezren voltunk, az ellenzéki tüntetésen meg voltak 2000en.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!