sokan nem látták , hogy 2010-ben nem szabad a fideszre szavazni, most sem látják sokan, hogy nem szabad a fideszre szavazni, közben cserélődött a fidesz tábor.
Nézdd végig a 2002-2010es időszakot. Ha az annyira jó volt akkor miért nyert a fidesz 2/3-al akkor még 2 fordulós rendszerben. Miért vesztett az mszp-szdsz 98ban úgy hogy 4évig több mint 2/3duk volt. Elvesztegetett ez az ország 30 évet.
Ez bizony így van! Az utolsó "perceket" éljük. Ha most sem sikerûl, nekûnk végünk van! Aztán igen sovány vigasz lenne h majd sokan utolag rájönnének az eddig nem látott valóságra. -ha marad a kormány.
"Mind kormányoldalon mind ellenzéki oldalon a választó polgárt hűlyének nézik. "
Tehát tudsz példát mondani arra más kormányoknál, hogy annyira hülyének néztek volna téged, hogy egy zászlórúdat 5 milliárdért, 100 darab 50 milliós lakás árából építenek neked?
Komolyan ennyire futja? ez valami ovodas logika lehet Ellenzek 20 pont Fidesz 30 pont ezert inkabb had lopjana ktovabb xDDD Jezusom atya ur isten Te nagyon buta vagy de tenyleg.
Olvasd el a Surányi interjút! Kormányt a jövőnek választunk. Ki fogja jobban kezelni a válságot? Az aki ugyanúgy tudja mint minden szakember, hogy elkerülhetetlen, de még mindig 5 milliárdos zászlórudat állíttat és azzal harcol akitől kapna egy kis gyorssegélyt? (gyk Unió) Akit hidegen hagy a közel 40 ezer covid-halott, mert ebben is csak a bulit látja? A vesztegetőt előzetesben tartja, a megvesztegetett államtitkárt a Parlamentben szavaztatja? A privatizációval megegyező állami vagyont játszik ki alapítványokba, bebetonozott fideszes kurátoroknak? 60 milliós végkielégítést ad a médiahatóság elnökének, hogy kinevezhessen a helyére 9 évre egy újat? !!! és ...... Mit várhatunk tőlük? Nyilván kezelni fogják az elégedetlenséget. Erőszakkal, mert ilyen hirtelen nem tudnak "megjavulni". Öngyilkosság rájuk szavazni. Inkább bukjon el ciklus közben az új kormány, de legalább próbáljunk már legalább kikecmeregni ebből a posványból!
Mind kormányoldalon mind ellenzéki oldalon a választó polgárt hűlyének nézik. A pontozásomban meg nem csak a korrupció dönt. Egyébként meg éltem én a Kádár rendszerben, Horn, Gyurcsány Orbán rendszerben és Orbán alatt éltem a legjobban. Mégsem rájuk szavaztam 2014ben és 2018ban.
azt nem értem, hogy a fidesz miért jobb számodra mint az ellenzék? 5 milliárdért épít neked mészáros egy zászlórúdat, a kórházi nővérek nettó 190000-t húzzák az igát. ilyenkor nem érzed, hogy hülyének néz viktor?
Nem hiszem. Ha a fideszt pontoznám 1-100 között figyelembevéve mindent, politika, gazdaság, ideológia akkor talán összejönne 30 pont. Ez nálam elégtelen. A 6 párti ellenzék meg kapna 20 pontot. Nos válasszak a kettő közül.
Igen, elég gyakorlott szem kell ahhoz, hogy észrevedd amikor rászólnak a műsorvezető fülére, hogy állítsa le a riportalanyt ... Azt is érdemes figyelni, hogy miről nem esik szó. Szilárd pedig tényleg vezérigazgató, de csak az, tudtommal. Nézd meg az apja legutóbbi benyalós nyilatkozatát!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!