Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sztem is,azért még lehet egy leütés,meglátjuk hétfőn mit csinálnak,hovege jön,lehet kozmetika is Financial topickban ,pomperij chartokat érdemes nézegetni
A nasdaqba bekerülés lényege,hogy az indexkövető etf-eknek vásárolniuk kell belőle összességében vagy 4 milliard dollarért,viszont ehhez el kell adniuk más jelenleg pórtfóliójukban levő papírokból..Lehet,hogy a Nasdaq jelenlegi lefelé csúszkálasának is ehhez van köze..Gondolom már elkezdték a portfóliójuk átrendeződéséhez szükséges lépéseket az alapok,és nem az utolsó napra fogják hagyni..
Hát azért piszok egy ganék voltak. NQ végig tolta az emelkedő aljakat ,erőltették, záróban 29300-29000, olajat megpusholták Szerintem lassan olaj long jön, 40%_os esés után, valami nem fog stimmelni ezzel az iráni békével. túl nagy a csend........
Készülnek az 1-2 év múlva esedékes túlkínálatra. :) Emlékszem még a negatív olaj árra. Az mekkora varázslat volt! Kevesebb, mint 1 $ a hormuzi rés. Onnan csak korrigál egy kicsit. Asszem megyek ki a szabadba, majd a telón néha ránézek. Have a nice weekend, for everyone!
81,5 magasságában van még egy rés. A hormuzi1-2 $-al lejebb. Csak visszajön, azért a kanócért, jön a hétvége... nem sok időm és kedvem volt ma és az indexekkel nem tudom mi a helyzet. Gyanúsak. Volt már egy köröm ma az olajjal, amit nyereséggel zártam. Pillanatnyilag az fedezi a mostani mínuszt. 😊
Szemét nagytőke kőkeményen kiharcolja a dupla aljat. Ha érdekük, hogy még lentebb menjenek, akkor meg még lentebb mennek, én azért bízom benne,hogy 40% esés elég volt.... (Brentet néztem a 40%-al 120>-ról)
én 15:50-nél nyitottam, kár volt, egyelőre. Az a bajom, ránézésre, hogy masszív zakó van Gyakorlatilag ha Trump shortolj,a eszem ágában nincs fordítva. 1h-4h napos már dupla aljat mutatja, de Brent kicsit aláment, túlmenta tegnapi alján, vagyis tovább eshetne, sajnos.
Bonti néha írhatnál. Most a te szavaid hatnak rám. Kert & Nem kell mindig poziban lenni. 17,5% nyerőben vagyok ma, egy napra, nem a hétre, egy nap + 17,5% Ha bármit nyitok ,kockáztatok. Legalul van az NQ, lehet,h esik tovább, de ha úgy gondolják, na akkor mára megtoljuk, péntek van. Német tőzsde fórum mondása: Green Friday. DAX is napi max 400-500 pont esés után. Gyanúsak a 15:20-as kanócos gyertyák.
csdobos? Mit nyitsz USA nyitó után? Én má shortot biztos nem, pedig esik, mint a kő. Apple roló. nvidia roló. Micron -7%-ban nyit...csak szólok... 1-2-3-4x: ez mutatja azt, hogy brutálisan túllőtték, realizálnak, mint a birkák, mert ez az érdekük, lejattolni Mr. Pániknak.
tegnapi close: 29,440 tegnapi min 29000 28850-ig esett, de 29000-et már tartja, alattomos. Általában ilyenkor fordul longba, ha a 28850-et nem látjuk ma, akkor 29000-ről megküldheti 29400-et zárót, vagy 29440-29600-at, telibe, lendület, és majd vissza 29000-29500 sávba újra. VAGY lerogy 29000 alá egyből Te melyiket várnád?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?