Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem, jól írtam, 28800. https://kephost.net/p/MjQ1ODI0MQ.png ez alapján 28500, de 28800-nál blokkolt az első -5%. A chart legelején, nem jelöltem, az az első -5% vége. 28750-28800, amiből jött a 29500-600, majd a 28250-500 inverz fej vállból dupla csúcs. A zászló első fele kész van. Még így nézve is maradna longban, 28500 aljjal, 28200 talpakkal.
Az olajárat bármi áron szorítják lefele. tele vannak shorttal. kérdés mi van a longjaikkal. 4h kiesett a bollingerből délre. 69.64 és + emelkedő aljaknak tűnik. Valaki megerősíti?:D
735 nél nálam a sávtető NQ nál, ha sávban marad odáig felmehet ez ugye másnál lehet nagyon más,a lényeg a tegnapi Usa nyitó utáni csúcs az egyszerűség kedvéért
Jó reggelt.. Felebredtem Úgy látom nrm sokat változott itt semmi..A reggeli diahnózis,hogy ez nem egy longos nap lesz,eddig bevált.. Nasdaq h4 ötödször verte vissza a támadást.. Erős támasznak tűnik eddig,de ha letőri,akkor újabb -800 pont jöhet az 50 napos bolialjig..De eut mar a miltkor is írtam..Tehát csak óvatosan a longokkal..650-nél nyitni,750-nél zárni..ha 500 alá megy,akkor gáz van..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?