Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
olaj 70 körül billeg. DOW tegnapi csúcs fölé akarna jönni. ideális a long, az nem esett akkorát. NQ "hátránya" okozhat meglepetéseket Dow-ban 52k+t. DAX ban is 24770-et akár.
Szerintem amúgy likviditásprobléma van. Olaj esik, telibe voltak longgal. NQ esik, telibe voltak longgal. DAX esik, telibe voltak longgal. NQ +35%, még mindig nagyon magasan van. "A nagyok felhúzzák, hogy fentebbről essen", ha van miből felhúzni, ha telibe vannak longgal, akkor nincs mivel felhúzni, realizálni kell. Tehát tovább esni.
Na ehhez kell lélekjelenlét. Ha viszont visszazöldül azo laj 70-ről 70,45 fölé, onnantól m15 fordult és long. Reggel még 72 felettről is volt pozim, lejött 70-ig. NEM IGAZ, hogy nem akar fordulni.
Látod, 29330, kár volt lezárni, de én sem kockáztattam. 100 pont nekem is 100 pont. Dow Jones +170 DAX semmi. NQ megállt 29309 felett 329-nél, én ezt hívom long mutyinak, tegnap nagyon sokat szórakozott 300-500 között, ma is, szerintem szerzett annyi likviditást, hogy északra törjön egy picit, de ha tévedek, így jártam.
Én mint, mindenkinek az ismerője. Nesztee fog nyitni egy hígító longot. Talán itt 24600nál vagy megvárja USA nyitót. -200 közelségben az egyik, ha a másik emelkedik 100-at, a kettő együtt kiüti egymást 0-ban, tehát kiszáll 0-ban.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?