Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nagy tévedés.. Nem fogtam fel semmit.. Csak daytrédeltem mindkét irányban..400 pont volt a shortban ma,reggel 60-at,délután 100-at kicsíptem belőle. Aztán volt longom is,16.50-kor 580-650-ig Az meg 70 pont volt.. Nekem ez jön be.. De mind kint van nyereségként a számlámon.. Neked meg hiába esik 400 pontot,akkor sem veszed ki,mert be vagy ragadva.. Holnap meg majd jól visszaemelkedik,aztán nézhetsz mint 29.200-nál..
a főt támasza NQ nak a hajnali 2 órakor levő szintnél van addig lecsorgathatják odáig ha lemenne,jó lehet longra,vagy ma vagy holnap,ha fordul az talán csütörtök lehet szokás szerint mármint ami a short irány megkezdését jelenti,persze kérdés,hogy addig mit is csinál a következő 2 napban
Azóta már újra shortban. Az előbb úgyértettem#hogy legalább nem ragadtam bele délben Most viszont újra megpróbálom..925-ről nasi,330-ről Dax..Bár rövidtávúak lesznek ezek is úgy látom.. Nasit közben már zártam is Daxot meg meg se kellett volna nyitnom.. Legalább egy kávét ihattam volna előtte.. Na de nem is irkál9k többet,mert gyorsan változnak a dolgok... Nasit úgy látom tarhattam volna még..
Itt vagyok újra. Átaludtam 250 pontos emelkedést Daxban,ha déltől nézzük..de legalább nem vagyok shortban.. Most trendtől függetlenül írom amit írok,mert ugye az long,ezt még te is belátod.. Viszont daytrédelni ettől még lehet shortra,de legalább azt vegyük már észre,hogy délben majdnem mindig fordulás van,és általában kétszer annyit emelkedik,mint amennyit délelőtt esegetett.. Így van ez heti szintem is.. Azt pont te vetted észre,hogy hétfő kedd szerda emelkedés,csütörtök péntek esés..Legalábbis,erre van nagyobb esély,mint fordítva,ha éppen nyugodt a piac,és nem zavar be semmi..
Érdekesek ezek az impulzusok. Sokszor megfigyeltem már,h 12 óra, 13 óra, és elég sűrűn "napi maxon" kötnek ki 15:00-ra. most jöhet a korrigálás. NQ 30406 körül zárt, 30550nél készül nyitni. pénteki max 30460, tehát GAP-es nyitás jön.
Szerintem jogos a mínuszolás. Ha megnézem, hogy mikortól nem tudtam felvenni a lépést, akkor az 03.30, dax dupla alj + USA fordulat. csak bele kellett volna ülni a longba, NQ 30000-ig. 7000 pont, az irgalmatlan zsákolás. Ahogy te írtad, csak húzni kellett volna a stopot, ez így igaz. Látod csdobos is írkál,h long van. 1db -1500 pont, amit csinált NQ, és tőke sima felezés, 1 rossz pozi elég, tökmindegy mi az irány, long hosszútávon, de bármi lehet rövidtávon.
Nagyon szépenn köszönöm. (Bár nem értem miért kellett minuszolni. Szerintem mi egy kis család vagyunk. Ismeretlenül is. Sőt lehet, hogy elmentünk már egymás mellett.) Hotel Vesta különösen tetszik. Tőlünk nincs messze. Szerintem megnézzük majd, akár egy naposba is.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?