Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem kívánok rosszat a világnak, főleg nem az öldökléstől szenvedőknek. Nem tudok változtatni rajta, tőlem független a dolog. Viszont, ha így lesz, akkor lesz likviditás bőven.
Ja,majd hétfön 15.30 kor a szöszi békegalamb bejelenti,hogy minden oké és béke van és nyitva a hormuzi szoros.A napos dupla csúcs lehetőség még mindig ott van ,olaj is lent szóval akár jó is lehet a shortod,kérdés meddig,mert Trump egy bejegyzéssel tud borítani bármit.
En maradok NQ shortban. az olaj visszajött a kamu hír előtti szint fölé, vagyis longot mutat. szerintem nincs semmiféle tűzszünet, majd 7 óra után "ignore" oszt lehet lőni a tankerhajókat.........
tudom,mondjuk jobb lett volna ha nem... . tom122 ma, 01:58Előzmény: #306574 tom122#306575lezártam a shortot majd visszalépek ha vissza megy a csúcs közelébe,ma nem lesz kereskedés az amcsiknál,19 ig megy a CFD,igy valószínűleg sávozgatni fog,ez is meg DAX is
USA nyitás előttig lőtték egymást, ahogy USA kinyitott, rögtön béke van.......... nem érzed úgy,ha longot támogatják a fiúk, de meddig? hétvégén meg megszórják egymást. ........
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?