Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hu.mire leírtam el is vitte valami,most szerencsém volt :))) jókor ébredtem fel pont az esés alján a felrántást megúszva zártam a shortom a longot nem nyitottam volna be,igy azt nem sajnálom,hogy kimaradt,19.18 kor zártam pont a legalján :))a shortom
Na szerencséd van,mert kb 1 órával ezelőtt adott még egy lehetőséget 900-ról 700-ig volt egy nasi shortom.Most zártam le az előbb.. De azt a 16 órási lehetőséget 29200-28900-ig nagyon sajnálom. Pont arról írtam,hogy figyelni kell a fordulást percesen,5 percesen,és azonnal rányitni.. Erre mire újra ránéztem már lent is volt..Ezért nem vagyok annak a híve,hogy reggeltől végig poziba kell lenni.. Igaz kora reggel volt egy 300-as long lehetőség is Nasiban,de azt sem kellett sokáig dédelgetni.. Na tessék.. Most meg mire ezt leírtam,400 pont fel.. Ez igen.. De jó hogy zártam istenem.. Semmilyen pozit nem szabad sokáig tartani..Csak esetleg nagyon közeli stoppal...
franc tudja,a mostani szint adta magát,de elég magasra ment az esés visszatesztjében így lehet,hogy támasz már 570 a nyitás utáni beesés alja a visszatesztnek elöbb kellett volna végződnie,ha kifullad a shortosok ereje akkor most már a Space X inkább long irányba vihetné el,
zártam én is neki állok szöcskézni az értelmesebb mint a passzív keerskedés,már rég 1000 pont felett lennék ,vagy sem :))Kivitte az utolsó emelkedő hullámot igy elvileg visszateszt majd esés várható gondolom ezzel ma ellesz talán zárásban eldobják jobban Trump ,miatt
Na latod ezért nem szeretek irkálni ide... Mert a telefonnal a kezembe dolgozom,de tudtam vona figyelni,ha nem irogatok közben..Erre kihagyok -300 pontot
Én mindig arra nyitom,amerre megy..reggel fél ötkor keltem,kicsit vártam,utána longoltam,mert felfelé indult el..aztán persze jó korán zártam..Közben dolgoztam.. Most meg inkább nem ugrottam rá a Trump fenyegetőzésére,mert látram,hogy nem reagál rá efyelőre a piac.. Tegnap is 17 körül lehetett csak nasi shortot nyitni,amikor elindult lefelé.. Előbb minek?
Az is lehet,hogy ma délután sem ejtik be.. Majd ha valóban háborúzik Trump,majd éjjel beejtik.. Ha meg csak riogat,mehetnek tovább felfelé a napos aljról..
Türelem. És ha nem áll meg? Mikor nyitod? Mind1 most már. 28796rol voltam 28740 körű lezártam lejött még 28620-ig Ideálisan 28800-28850 nél stop De kitoet. Likviditás Ai para Drága Nincs semmifelé drágaság. Sok a shortos dupla alj ezt kellett látni + inverz fej váll ha még tévedtek akkor -5%
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?