Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na , zártam NQ longot,habár felfele megy ,nem kockáztatok ,habár valószínűleg jó lesz a piac zárás utáni gyorsjelentés és akkor akár egy újabb long rali jöhet,de lehet csapkodás is.
na végül is nem adott fars jelet 30 perces,igaz nem ment le a várt szintig de visszament dupla aljra és úgy már visszatudták magasabb szintről is forgatni 30 percest,valószinüleg bejött az elején jósolt a le fele kezd majd nap végére visszapattan jóslatom,mondjuk a délutáni adat nem volt egyértelműen rossz az NQ-ra nézve,valamit hablatyolt az AI,de az is össze vissza mond mindent,szóval kerülendő inkább,TA alapon egyébként nem az elején kellett volna shortot nyitni NQ ban,amikor USA kinyitott hanem amikor visszatesztelte a beszakadást a 10 perces támasztól meg lehetett volna ezt longolni,de ehhez azért fejben és koncentrációban ott kellett volna lenni.Shortom azért bejött ha nem is annyira mint szerettem volna a mostani longom még necces,majd záró környékén elválik
Kiváncsi vagyok NQ ra mert 30 perces miatt nem zártam a shortom,az alapján esni kellene tovább de ha visszafordítják mert 10 perces támasz fogta akkor nem megyek 10-15 perces fölé elemzésben mert fals jelet tud adni,próbálom egyszerüsiteni az ellemzést ,hogy hatékonyabban tudjam használni.Ami hajlamos fals jelet adni azt kidobom.Gyakorlatilag 230 pontot hagytam benne,ha 10 percest nézek akkor zártam volna már a beesés alja közelében
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?