Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A tőzsdén való tollfosztásnak egyik alkalmazott technikája szerintem a "ritmusváltás". Más. Úgy láttam, hogy a hírek hatására tegnap sokan shortoltak.Szerintem egyetlen dolog nem vág át a charton. SMAKlasszikus 200, 50, 20 az alábbi képen, ami egy 10 perces chart, de alkalmazhatod bármelyik idősíkon. Jó mankó lesz.A lényeg, hogy nem volt miért eladni. https://ibb.co/zWGkq4FB Én is sokszor elkövettem ezt a hibát.
A 100 dollár volt a cél WTI-nél..azt most el is érték.. Dehogy miért kellett ezt 1 nap alatt??? Ennek már nagyon megtervezett spekulatív szaga van..Azt csinálnak a háborúra hivatkozva,amit csak akarnak..Ha úgy döntenek hogy 150 dollár lesz,akkor annyi lesz...
NQ valószínűleg "BÁRMI ÁRON" szinten tartás, oldalazgatás, aztán hétfőre virradóra -2,5%. Ez a hülye szokásuk, hogy nap közben képtelenek izmosan esni, egyúttal nevetséges is.
valószínűleg ma még rést tölt a nasdaq, tehát a dax simán mehetne 22400 fölé. de miért törvényszerű betölteni a gapet? dax-nál 3 meg talán 4 is van, a kutyát nem érdekli. NQ meg az elsőt rögtön visszatöltené........
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?