Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
23170 et tesztelte vissza DAX szerintem,talán nem viszi át ,persze a reggeli shortba voltam "véletlenül" pont a felrántás után néztem csak rá ,pedig ott volt 2 percesen a long nyitó,mindegy,nagyon kis tökével volt a shortom,szerencsére.Most shortba vagyok újra 23200 nál a stoppom,vissza kellene jönnie,az irániak úgyis megcáfolják Trumpot,de ,hogy ilyen pofátlanul manipulálja valaki a tőzsdét,háát,persze ha rányitok a 2 perces long nyitóra akkor nem bántam volna :))
Nekem rossz megérzésem van. Óvatosan gyerekek a longokkal, aki még nem zárta. Bonti, ha már zártad, szerintem örülj neki, és tedd el magadat holnapra :D Én azt teszem, irány a kert.
admirals is felugrott 150 rongyra huu mondom zárok , de ott lefagyott (tp nem volt) aztán kicsit feljebb keveredett elő ( egyébként nem a brokik hanem általában a likviditás szolgáltató bankok a sárosak )....voltam így fordítva is -700 jurónyi froncsiért
Nálam is zárva volt a DAX. Nem volt kötés. GAP-es ugrás volt. De engedte lezárni. Vagyis annyi történt,h Close. Rányomtam, azt írta,h már nem tudok rendelkezni vele, mert kb. lezártam, nincs ilyen pozi. de még aktívnak mutatta. Majd jött még 300 EUR pattanás, az ugye 1 kötés, ott kicheckolt.
https://kephost.net/d/MjMzNzI4Mg Telon próbáltam az admirálon, aztán pc-n az admirálon, de csak weboldalon. Ez fogadott, de végül a harmadik rákattintásra sikerült.
Undorítóak ezek is.. Probléma merült fel,próbálja meg újra.. 300 ezer nyerő lenne,de nem engedi..kik ezek bmeg.. Ha buknék,biztos engedné zárni..rohadékok..eddig csak az erste csinált ilyet..
https://kephost.net/p/MjMzNzI3OA.png De engedte. Csak rá kellett nyomni,h CLOSE. A következő kötésnél záródott a daxom. 23087-nál állt, a következő PATT 23440-nél zárta. irgalmatlan nyerő.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?