Szó szerint idézzem?
Minek? Úgysem érdekel itt senkit..Pontosan 23.900-as és 24.950-es Dax,ill.Nasdaq állásnál írtam valamelyik reggel,2 vagy 3 napja,hogy innen azért bizzos vagyok a shortban,mert ha nem is ma,de holnap,vagy holnapután beindul az esés..
Keresd vissza,ha nem hiszed.
Azt is felhoztam példának,hogy a vámos bulinál 6000-et esett napok alatt a nasi,ehhez képest most,hogy lángokban áll a fél világ,ez a 2000 pont még semmi..Azt is írtam,hogy napon belül lehet longolgatni,rövid ideig,csak veszélyes,mert eljön az idő,amikor már nem pattan vissza,hanem esik tovább..
És nem egy napra írtam amit írtam,hanem hosszabb távra.
Te meg akkor éppen olyasmiket irkáltál,hogy ki fog törni felfelé mert bármikor kapitulálhat Irán..
Ahhoz képest semmire nem akarsz visszaemlékezni,pedig csak 2 nap telt el.
És még meg is hazudtolsz.
Minek? Úgysem érdekel itt senkit..Pontosan 23.900-as és 24.950-es Dax,ill.Nasdaq állásnál írtam valamelyik reggel,2 vagy 3 napja,hogy innen azért bizzos vagyok a shortban,mert ha nem is ma,de holnap,vagy holnapután beindul az esés..
Keresd vissza,ha nem hiszed.
Azt is felhoztam példának,hogy a vámos bulinál 6000-et esett napok alatt a nasi,ehhez képest most,hogy lángokban áll a fél világ,ez a 2000 pont még semmi..Azt is írtam,hogy napon belül lehet longolgatni,rövid ideig,csak veszélyes,mert eljön az idő,amikor már nem pattan vissza,hanem esik tovább..
És nem egy napra írtam amit írtam,hanem hosszabb távra.
Te meg akkor éppen olyasmiket irkáltál,hogy ki fog törni felfelé mert bármikor kapitulálhat Irán..
Ahhoz képest semmire nem akarsz visszaemlékezni,pedig csak 2 nap telt el.
És még meg is hazudtolsz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?