Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Még nem egyértelmű az időtáv. Most ízlelgetik, hogy lehet nem 2 hetes vihar a biliben van. Május magasságában ha még mindig nem látni a végét akk9r már lesz kapkodás.
Tehát Tom. Mi a magyarázat arra, hogy USA képtelen esni kereskedési időben? "Hátha" mégsem támad hétvégén? "Hátha" mégsem bombáznak le ismét 5 iráni vezetőt? Él még akár 1 is? Egyiknek sincs annyi esze,h békét kössön? És fellélegezzen a térség? Az a piszkos marha büszkeségük!
ja, írom, de nem ezt csinálom. DAX shortom volt amúgy 23190-ről, meg 23060-ról is... miért nem azt tarttottam, ha ennyire egyértelmű volt, mert nem volt egyértelmű
Karate bajnok volt,bárhova tudott volna rúgni,viszont nem volt jó színész, a közönség viszont szerette,ez pedig pénzt hozott a film készítőknek, igy maradhatott.Vagy ott van Schwarzenegger vagy Stallone,mindegyik pocsék színész, de sok pénzt hoztak .
nem ilyen bonyolult a képlet.. a lényege az volt a TA is megmondta részt ilyenkor lehet ellenörizni.. a reggeli emelkedést és a du -i esést aki beírta volna az szép lett volna.. én csak a szinteket néztem.. 23.180-22.760-22.500-stb stb..ha 22k alá megy akkor ellenőrizetlen dolgok lesznek..ha tartós a helyzet akkor infláció növekedés..elbocsátások..hitelek bedőlése.. a cégek eredményeinek a csökkenése.
NQ miért tud felfele menni, ha úgyis jön a hétfői -2,5%? Mindig azt mondjátok, NQ-nak kereskedési időben kell esnie. Aztán jön a hétfő, és -2.5% nyitóban.
volt ez is , de nem értem , hogy ki hova futott meg mi ez🤔😎...:) " és ja kockázati figyelmeztetés: A mai napon "Triple Witching" (hármas opciós kifutás) is lesz ami tovább rángathatja az árakat a délutáni órákban." https://www.youtube.com/watch?v=TnRZhLRv6eM&list=RDL3VpA0sED9w&index=3
ja egy kufár apácánk meg ezt kaparta le ( szvsz nem ért hozzá csak folyamatosan okoskodik gyanús hisz heréje sincs asszem) 😒😒😒😒😒🧐🧐lehet titokba felfelé várta , nem tuggyuk DAX ma, 08:08 #300462 Egyik apácánk szerint (megbízhatatlan kufár) : A DAX jelenleg egy klasszikus "folyamatos fekete hattyú" állapotban van. Nem egy hirtelen esemény, hanem a közel-keleti háború elhúzódó hatása (energiaárak) fojtogatja az európai ipart. A 22 800-as szint a "vonal a homokban". Ha ez tartósan elesik, megnyílik az út a 22 000-es lélektani határ felé. A VVIX (a volatilitás volatilitása) kiugrása azt jelzi, hogy az opciós piacon "tail risk" (szélsőséges kockázat) elleni fedezéseket vásárolnak, ami gyakran egy brutális kapitulációs eladás előjele. 𝘿𝐷𝔼🅔🅔🅴𝑬 Vigyázat: Egy hirtelen békehír (vagy "Mission Accomplished" bejelentés az USA-ból) 500-800 pontos short-squeezt okozhat órák alatt. https://www.youtube.com/watch?v=mNHPv2GJyh8
jogos. Én is azt veszem etalonnak a vámfenyegetéses részt. Ezt vártam az iráni háború után.. hiszen várhatóan komoly befolyássl lesz a gazdaságra. Attól még vérfürdő..főleg a pozimra nézve..
22700-ról is tolta 24300-at, meg a 23920-at, ennyi erővel miért ne mehetne újra fel ide? csak mert "a kicsik telebaszták shorttal", idővel úgyis ez lesz. azért megy felfele, Joe ezt is írd be: A kicsik telebaszták shorttal... és akkor a f@zs jó végén kell állni, nem előtte.
"Mindenki shortol, csak ő longol". Most mondhatnám, hogy valakik meg 22940 körül nyitottok longot, amivel csak szerencséje volt, mert most 22440. 22530 körülről van pozim, 22450 körül ingázik, ha nem tetszik, -100 EUR lezárom és lapozok. Nem tudom ,ezt a szöveget miért éppen rám szabtad. Mintha soha nem lett volna igazam, amikor a 23940 "DAX fej váll VIP" beszállót hangoztattam, végülis akkor sem volt igazam. általában certinél 17:05 volt a kritikus pont még, utána megállt .
feltételezem , aki ezt írta nem felfelé várta ( persze nem lehet TA-s hanem viszketett a bal here golyója , ami kufár apácáink szerint titkos short jel)....persze ki tudja , hogy vóótt én ilyen zavaros dolgokkal nem foglalkozom , hogy ki mit nyit (ő pénze thökömet sem érdekli ) , csak az imával....:) joe001 ma, 11:11Előzmény: #300349 joe001#300522tegnap beugrott régi barátunk Mr. Pánik...lehet érdemes kissé alulképzett jósdás papunk kaparását megfontolni " 22 800-as szint a "vonal a homokban". Ha ez tartósan elesik, megnyílik az út a 22 000-es lélektani határ felé." támaszok : 800 környék , réstető ( 756-611) , 690, 560......természetesen , mint írtam anno 2-400(+áfa) tüskék fele le jöhetnek https://www.youtube.com/watch?v=3TX-dfANWU8 ;
Vérfürdő???? Alig 10%-ot jött le. Ez a tavaly márciusi szint, a havi boilinger közepe. Trump vámfenyegétses szintje hol van még? Ma 200 hetes alatt ha lenne akkor lehetne vérfürdő. Sztem
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?