Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kint járt Orbán apánk, bemutatta az árrésstop árstop hatékonyságát. Trump "adminisztráció" hatni akar a kőolaj világpiaci árára? Bátor próbálkozás. Majd kifingatják. Irán tárt karokkal várja a szárazföldi csapatokat, ezt mondták...
Tetszik az NQ tegnapi gyertyája. Hónapos gyertya a lényeg, 24900 az előző zöld alja. Anno volt 23820 is, meg 24100 is, most meg 25000nél "vergődik" az iráni csete-paté ellene. Csak mert jó ISM adat, jó munkanélküliségi adatok. MOST MÉG. Toltak 4-5-6-7 nap SC-t, mikor fogy el a mana, a zöldülési kedv? szemét banda.
NQ 4h tetőig feljött, még mindig csökkenő tetők vannak. NQ 4h SMA50 (24920, itt tiplizik) 24880 (SMA100) 24850 emelkedő 4h közép. DAX 24040-nél akadt el, ezek a tegnapi aljak, csak rá kell nézni.
DAX stop-vadász térkép (jelenlegi struktúra)A jelenlegi szerkezet: 24 600 → short liquidation 24 300 → short stop cluster 24 200 → major breakout trigger -----------------------------24 000 környék → jelenlegi egyensúly------------------------------ 23 850 → intraday liquidity 23 700 → long stop cluster 23 450 → cascade zone 23 200 → panic liquidity Ez a struktúra azt mutatja: a piac két nagy stop-mező között van beszorulva fals ki és letörésekkel tarkítva. 24200 felett sc jöhet...850 alatt mini vagy nagyobb leves.
hétfő piros kedd korrekció szerda ATH (megvolt) heti csúcs. csütörtök kezdetben zöld-de nap végén roló. vagyis piros, végülis "doji". péntek piros. én szoktam írni. "KLOTILD".
igen ezt a réndzset futja 24250-23800 között játszom meg, ha nagy pakkom van akkor elcsábulok ha a nyerő elér egy jelentősebb ingerküszöböt. Kb 4x megjátszottam. Azért ilyenkor szokott lenni beleraknak egy csavart. Péntek van, általában ilyen időszakokban nagy pakkal életveszély poziban maradni. A bajszom érez valami tovább esést mert még az 500 benne van, mondom ezt úgy, hogy tegnap záró elött belongozódtam egy kétharmados pakkal.
soha nem szabad elfelejteni , hogy a xar hírekre 70-80%ban több kattintás jön , mint a jó hírekre ( a firkászok reklámbevétele fontos....nekik), így a torzított valóságot látjuk olvassuk zömmel ( lehet nézni sok sok portált ez lett jellemző anyagi okokból) ami a realitástól messze van ( félre informálás) ..... " A befektetési alapok ellen játszol, akiknek sokkal több pénze van, mint neked. A bennfentesek ellen játszol, akiknek több információjuk van nálad. 🧐 Mások félre fognak informálni téged. 🧐És egy belső hang mindent megtesz azért, hogy megtörjön abban, amit cselekedned kellene. "
Én nem vagyok ugyan mester,de 730-ra írtam a short zárást,ill a fordítást longra,amit 24.000 fölött már zárnék is..Egy szóval sem mondtam,hogy innentől már long..Tegnap medfig húzták 24.300-ig? Aztán meg jól beejtették. Ma is előfordulhat ilyesmi. A tutit meg nem tudja senki..
Azért volt egy tuti beszálló tegnap este... A Dax megint elérte az ominózus 23.730-at,ahonnan a multkor is megpattant. Szóval elengedtem 25.000-nél ezt a nyomorult Nasdaq shortomat,ahelyett hogy 24.800-nál váltottam volna Dax longra.. Nem érzem én ezeket az emelkedéseket..Szerintem nagyobb a baj ennél,hogy mindig belevegyenek az esésekbe,ezzel szinten tartják az indexeket,főleg a Nasit,mintha az égvilágon semmi gondot nem jelentene ez a háború..Pedig ez nem így van...
dax : tegnap nekiugrott az esés harmadának fibójához, kissé felszürt ( a résbe beleszurt ) majd dupla aljra letérdelt….érdeklődés hiányában a további esés elmaradt….résekről: 2003-tól van vagy 20 lefele ( pókhálós ) és jelenleg 2 felfelé kár rugózni rajtuk jelenleg nas100 : tegnap a sötét alak által írt h4200 MAig felszúrt , majd mint oly soxor vissza a ballagott nyitóhoz és majd lejjebb a h100 köré majd vissza … jelenleg ismét a h4200 felé kullog ….fejnehéz (3-7 rv mozgathatja, így 3 - 500 pöttyöket fel, le , fel simán megcsinálhat napon belül , így az ezt azt várom” nyitó előtt reménytelen ( nagy gyakorlattal rendelkezőknek érdemes klikkelgetni arra , a dax nyugisabb) …a 2 index oldalazgat hírérzékeny okosakat tök felesleges irkálni nyitók ( eu, usa) előtt…. adatok: 14.30 https://kephost.net/p/MjMxNTc5MA.png
Engem ma elpicsázott az NQ először: 24930-ről voltam, tettem rá egy 25150 stopot...szted? "jött a fals iráni hír, oszt gatya.... amint kistoppolt mentem át dax longba, szted? -60 pont után zártam, és megnyitottam a fordítottját.. na itt nyertem 270 pontot.... mínuszos lett a nap, de lapozok.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?