Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"long irányú kitörés van", fogd már fel,h megreptették, Nézd meg a ma reggeli nyitást, mihez hasonlít? Arra, amikor 24700-.ról felpattant az NQ 24800-ig záróban 22óra után. majd 0:00-kor úgyn yitott, hogy 24700, GAP-el leszakadt. Ma ugyanezt játszották, annyi különbséggel, hogy toltak egy izmos korrekciós emelkedést, mert 1h támogatta. 25380 -nél akadt el, dupla csúcs 4h, az előző napi csúcs alatt. Vagyis a tömeg nem hitt a csodában, és annak se,h nvidia +3%. Csdobos kívánom, hogy meglegyen még a shortod!
Tessék shortos lovagok. 25000> 24930 zárva. én itt befejeztem. 24880: 4h ma50, minden 4h-t lebombázott. simán benne van még 4h-n 200 pont hullás, de így is szép, -440 pontban állni, és +70-ben végezni.
az nvidia a tavalyi GYJ-nél is esett. Mert a kulcskérdés mindig a "meddig" tudja tartani az nvidia ezt a tempót, ami lassulni látszik talán. Vagy ha nem is lassul, majd lassulni fog, tehát a tempó lassul.
Én a magam részéről, újra nyitottam a tegnapi DAX shortomat, csak 100 ponttal feljebbrről. Nehogy má sose legyen újra 25318 alatt amíg világ a világ! /Xtb/
dax telepakolva minden tf-n shorttal a kicsik által ( sentiment), vixe kullog lefele ...egy emelkedő napos trendvonalba koccolhat fel lassan .....ha áttöri ( nem tudom ) irány ath környék ( onnan ujraterv szükséges) https://keptarhely.eu/view.php?file=20260226v02zuyu0.png
ja , a vixek kullognak lefele az 50 napos MA felett kakukkol a nas + adat jó lett.....kampóózási szándék titkolva nem látható, ell: 400, 495 , 560 , 690 ( nálam ) .....sacc 420 felett jöhet(ne) a bíg boldogság https://www.youtube.com/watch?v=9VfG2tc5rBw&list=RDa9c7Iwzr59o&index=8
25780 NQ nál NQ ellenállása naposon nézve,hogy ma tesztel -e vissza bármit is vagy simán ki lő 780 irányába,halvány fogalmam,mindenesetre nem látok short jeleket benne,long irányú kitörést építget
ha már mégis van már pluszban a stopot messze a nyitó ártól közel az akkori ár alá ( legfeljebb kiütnek pluszban) húzni
hedgelés ( minuszban vs. kis pluszban is célszerűbb) eredeti poziról tp. és sl. levéve , ellenkező irányban azonos méretű pozi nyitása ( pár broki cég nem engedi ,rontja az esélyeiket) ill a funded számláknák sem engedélyezett
A saját magad elleni küzdelme lesz a legnagyobb feladat, de ezt senki nem oldja meg helyetted. Nem fix fax teóriákat kell összedobnod össze magadnak non-stop ömlengve ( ez lesz mag az lesz) amire senki nem kíváncsi. Spekizni komoly munka, amihez rengeteg tanulás és tapasztalatra van szükség. Türelmet, fegyelmet, kitartást igényel és épp ezért roppant kevesen jutnak el addig.
na még egyszer azoknak , akik nem rendelkeznek a szövegértés képességével és képtelenek egy posztot huszadjára sem értelmezni a pár száz zavaros ömlengésed során , közben….arról szól mit jelent a nem tudjuk , persze nem segít rajtad feketemelos kedd, 16:52 Előzmény: #298984 feketemelos#298986egyébként holnap csudixar gyj és az uccsó 3 év negyedéveiben emelkedést produkált ....persze ugye ez csak remény a gyj-re adott valós reakció jelenleg kiszámíthatatlan ( simán lehet emelkedés ,majd taknyolás , aztán megint fel másnap..... vagy fordítva)....jelentős az indexekben a súlya "húzhatja" a 7 mágust is így akár piacmozgató is lehet....:) egyébként a nasnak 3-400 pöttyös mozgáshoz nem kell indokolás ...csak váltanak az algók darálják a számlákat szépen
Én még a tegnapi zárás előtt nem sokkal, megshortoltam a japókat, és a DAX-ot. Most még a fogmosas előtt zártam is mindkettőt. Még mielőtt mindent visszarantanak, mert a japók nagyon tudnak rántani....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?