Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sávtető emelkedővel számolva 22740-22750. De Nesztee logikáját követve, az apácák kedvéért legyen TP: 22730, ezt mutatja kép, tehát hogy nem üt új csúcsot. Ettől még 22550-22700 között húzni kell a stoppot, mert bármikor jöhet egy hátraarc...
Én nem álmodozom..... szépen gyűjtögetek napon belül, kihasználva azt, amit látok. Pl. ismét zárt 50 pöttyöm, így ma is össz.150 pöttynél tartok, és nem cidriztem😊
De mindegy.. Csak nekem nem megy ez a gyors irányváltás.. Látom,hogy odaér az ellenálláshoz,zárom a longot#látom hogy fordul,de shortot mégsem nyitok.. Zsuzsáék pl ezt nagyon profin csinálják..Majdnem minden irányvàltásra ráugranak,és többnyire profitálnak is belőle..Most is volt 60 pont lefele..Napon belül ezt kéne csinálni,nem pedig álmodozni a nagy többszáz pontos fogásokról...
Igen.. A longon fogtam 80 pöttyöt.De odáig sosem jutok el,hogy amikor fordult,800-nál,(hati) bepróbálkozzak egy shorttal..Zsuzsáék ezt magas szinvonalon űzik.. Mindegy örülök ennek is..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?