Pedig úgy néz ki valóban fordulnak az indexek..
Nasi,vagy Sp longba beülés hosszútávra nem biztos hogy rossz ötlet..De egy egy napvégi lefordulás mindig benne van a pakliban..
Én is vettem tegnap nasi meg Sp longot,és egyelőre tartom..
Dax engem nem érdekel..
Vicc,hogy csúcsra járatják,amikor szinte korrekció sem volt..
3600 ponttal van feljebb nasinál,amikor általában fej-fej mellett szoktak lenni..
Ennyivel azért nem jobbak a német cégek,akárki akármit mond...De a TA-sok nyomhatják a Dax longot meg az ATH-t,ettől függetlenül,se füle se farka...
Nasi,vagy Sp longba beülés hosszútávra nem biztos hogy rossz ötlet..De egy egy napvégi lefordulás mindig benne van a pakliban..
Én is vettem tegnap nasi meg Sp longot,és egyelőre tartom..
Dax engem nem érdekel..
Vicc,hogy csúcsra járatják,amikor szinte korrekció sem volt..
3600 ponttal van feljebb nasinál,amikor általában fej-fej mellett szoktak lenni..
Ennyivel azért nem jobbak a német cégek,akárki akármit mond...De a TA-sok nyomhatják a Dax longot meg az ATH-t,ettől függetlenül,se füle se farka...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?