Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nagyon bátor lépés! Én csak akkor növelem a tétet, ha nyereségben van a pozim.
Ha ellenem kezd menni a piac inkább dobom.
14:30-kor még én is bővítésen gondolkodtam, de mindenképpen meg akartam várni, mit csinál USA.
(hamar eldöntötték)
Igen ezt én is olvastam. Sajnos nem mentettem el, de van egy oldal, ahol a legnagyobb amerikai befektetők közlik, hogy miben vannak poziban. Jó lenne megnézni, hogy kezdik-e már leépíteni.
Az elmúlt években többször hallottam, hogy ez nem igazi emelkedés, mert nincs forgalom mögötte, a nagyok partvonalról figyelnek. link Mégis mi lett a vége. Szerintem kezdi elfogadni a piac, hogy nem lesz összeomlás, mert ha kell beindul a bankóprés. Persze ha már mindenki azt mondja, hogy nem lesz összeomlás, akkor biztos lesz. :)
9600 környéke legutóbb is erős volt.
Holnapra egy kellemetlen kínai hír sokat tudna segíteni a shortban lévőknek.
Ha nem lesz új téma, amire pánikolni lehet könnyen új csúcs lehet a vége…
Törölt felhasználó2014. 02. 13. 18:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
ez itt? jöhet :)
asszem ehhez nem kell a marketprog..
Napos: Hűen követve az amerikai piacokat szinte megállás nélkül robogott a 9600-as szintekig. Itt 9500-9600 között is számos ellenállás várja ugyan úgy ahogy 9400-nál amivel nem törődött.
Az 50 napos mozgóátlag körüli hintáztatás beindulhat ezért a volatilis időszak fennmaradhat még egy ideig.
A további emelkedéshez a 9600-as szint áttörésére lenne szükség, akkor az új csúcs is benne lehet a piacba
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?