Ezt nem értem.. Tehát szerinted az anyák adómentességét el kell törölni és az alacsonyabb kamatozású hiteleket meg kell szüntetni? Úgy néz ki ( nekem is van két gyermekem ), hogy 29 től járt volna az adómentesség a nejemnek, de nem fogjuk megélni, mert eltörli a jelenlegi kormány, mondván nincs szükségünk rá... Hurrá! Az alacsonyabb kamatozású hitelt is fel szeretném venni, de még nem kaptam meg az építési engedélyt, így valószínű lemaradok róla és ezzel a gyerekeim jövőjét szerettem volna biztosítani, de így nem fogom tudni ilyen formán. Hisz ő nem fog kapni olyan kamatozású hitelt a jövőben, amivel biztosítani tudná az építkezés, vagy vásárlás költségeit. Igen az árakat felverték, de azok maradnak, nem fognak érdemben csökkenni, hiába lesz kisebb a kereslet. ezek szerint neked nincs nejed ( amennyiben férfi vagy ), vagy gyereked. Illetve nem szeretnél fejlődni az életben, vagy csak önerőből.
Vagyonadó
Bocsi a kiborulásért, de egyszerűen már olyan mértékben fel vagyok háborodva, hogy azt szavakkal ki sem tudom fejezni. És nap mint nap látom a tv-ben, hogyan osztják az észt az okosok, akik köszönőviszonyban sincsenek a VALÓSÁGGAL!