Nem akadekoskodni szeretnek, szimplan csak foglalkoztat a tema. Sokat gondolkodtam en is hasonlokon (sajnos be kellett latnom, hogy a TA tudasom boven keves hozza)
Ha jol ertem ket verziot irtal:
1. A program azt keresi a szallagon, hogy hol zarja a poziciot. (A belepesi pont adott - stop, target valtozik)
2. Azt keresi, hogy hol nyisson poziciot (A kilepesi pont adott - fix stop, target)
3. Folyamatos monitorozas (ki es belepsei pontokat is az algoritmus hatarozza meg a chart alapjan)
Ha mar tenyleg fuzzy -ban gondolkozol, akkor a vegcel a 3. megoldas kellene, hogy legyen (bar lehet, hogy ez "mission-impossible"), hogy a be es kilepesi pontokat is az algoritmus folyamatosan igazitsa a szallaghoz. (A szallagot igy is ugy is folyamatosan ki kell ertekelni az algoritmusnak akar ki- akar pedig belepesi pontot keres (1.), (2)))
Ami Corner-case-ek eszembe jutottak az 1.) 2) -vel kapcsolatban.:
1): A belepesi pont teljesul (cross, RSI ect...) -> Nyit egy poziciot , de pozicio nyitas utan a fuzzy algoritmus rogton zarja is azt a tape alapjan.
2): Itt most nem latok durva corner-case-t, de sehogy sem tunik optimalis megoldasnak.
3): Itt szerintem a rendszer rogzitett pontjanak a megtalasa a kulcs kerdes, ahogy te is irtad ezen all vagy bukik minden.
Probaltad mar valamelyik algoritmust historikus chartokon (S&P, DAX)? Van valami infod (persze csak ha publikus), hogy meyik milyen talalati arannyal mukodik?
Egekbe tart az arany ára
forrás: Magyar Nemzet Online - Hírek
Az euróövezetet sújtó államadósság-válság miatt újabb csúcsot döntött az arany ára euróban, de emelkedett a dollárban kifejezett ár is.
nekem sajnos nincsen, amit hallottam róla az alapján nagyon jó
de jobb szeretem az információt első kéz alapján
etadni ezért csak azt tudom mondani hogy nem ismerem
Wealthlab, Tradestation, InvestorRT, Amibroker
a négy legelterjedtebb stratégia fejlesztő program,
ebből az amibróker a legolcsóbb de van
amiben gyengébb mint a másik három
Olyan csinosan adták otit 6250-en, ezért vágtam bele újra a hatishortba 234xx-ről. Persze fordulhat a kocka, és akkor én behúzok egy minimális bukót...
Sima Bux 23060 körül fibo nálam, és korábbi kis csökkenő trendvonal is oda mutat. Azaz nálam ez egy esés visszateszt, ezért adtam rá.
Bár valaki szépen belevett a hatiba 450-ig:)
Ha bux1012 órás gyertya zár 450 fölé, akkor elgondolkozok, hogy a short tényleg jó ötlet volt-e..
1012 határidő
ELSŐ!!!!