Csak az első rohadt nagy "hógolyót" felejted el, és döngeted, hogy bizony esnie kellett.
Ha Viktorék nincsenek, akkor nincs itt semmi hasonló.
Ezt meg te értsd meg...
Az utána következő láncreakciót már nem kell magyaráznod, felesleges...
Kész, lemészároltak mindenkit, utoljára 2008.okt. és 2009. márc. között láttam ilyet.
Persze jövő héten leporolja magát mindenki, feláll, és megy tovább a piac, a lemészároltakon, kilikvidáltakon kívül.
show must go on
off
köszönöm tuskó viktor. ti is neki köszönhetitek, nem az mnyp.-knek. őket is ő kényszerítette.
on
Te is tudod, hogy mindig külső okok kényszerítik a befektetőket.
A csordaszellem nagy úr.
1 elkezdi, a többi folytatja, mert mérlegel, hogy elveszik a befektetés.
Most pl. már képbe kerültek a szept. elején vásárolt rv.-k is.
Azt se tudjuk, pl. hogy hol vannak, voltak a stop-ok.
Azok is tudnak ropogni rendesen. Szintén OTP élmény. :(
Értsétek már meg... könyörgöm.
Ha nem, igérem, feladom.
a baj az, hogy ez még érv is lesz az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépés mellett, mert ott nem fogja senki elkaszinózni a nyugdíjszámládon felhalmozott tőkét...
off
ugyan már! amikor az állami nyugdíjpénztár 60-70-x mrd Ft-os hiányokkal zárt, arról most nem beszél senki.
a híveknek meg lesz magyarázva megint minden, aztán mehet a szekér tovább.
on
Nem érzelmi kérdés, hanem ahogy írod, befektetés.
Valószínű megfontolt, kiszámolt, és jövedelmező is.
Ezért butaság párba állítani a mostani eladással, mikor ott a kés a nyakukon, nem jószántukból adják el.
Nem ez a rendje.
A rendje az lett volna, mikor úgy érzik eladják, és az nem 9,8,7, vagy 6 ezer lett volna, ezt te is tudod...
Az a kérdés, hogy ha kicsinálják őket, akkor kik léphetnek a helyükre?
Arra lehet, de a MNYP-k által tulajdonolt részvények értékcsökkenéséből vesztő polgárokra már nem szarhat, amit a tervezett intézkedések még lejjebb vihetnek, ha nem vezénylik le jól az egészet.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....