tozsde71

Regisztráció:
2015-03-12 20:08:15
Hozzászólások száma:
22
Utolsó hozzászólás:
2019-01-17 12:32
Pontok:
Tapasztalati: 2
Aktivitási: 3
Népszerűségi: 1

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-01-17 12:32:47
mutat
Zsiday: Világforradalom készül #19
Nem tudom, hogy jön ide Gyurcsány és a Hír TV, de elolvasta valaki, hogy mit is nyertek meg Gyurcsányék???Gondolom nem, mert különben nem lenne ide linkelve ez a bolsevik-gender duma. Igen nem lehet bizonyítani, hogy az anyós biztosította közvetlenül 700 milliót. A Magyar Hitel Bank biztosította! Akinek az igazgatósági tanácsának tagja volt Apró Piroska. Szóval nem Apró Piroska neve szerepel gondolom a kiutaláson, hanem egy ügyintézőé, vagy hitelbírálóé. Na bumm! Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy bárki bemehet egy bankba és kérhet 5 millió saját tőkére 700 milliót és meg is kapja!!! Itt ez megtörtént! Nem is ez volt a per tárgya! És erre a szemtelen és álomszerű kiutalásra semmi befolyása nem volt Apró Piroskának? Ugye ezt sem gondolja senki komolyan! Menj már be egy bankba és kérjél már te 700 milliót! Tuti hogy kiröhögnek, de ha esetleg az igazgatósági tanácsban ott ül az anyósod (akinek a neve persze sehol nem fog szerepelni a kiutaláson) akkor azért már megnövekedett az esélyed nem? A HírTV-nek csak pontosabban kellett volna fogalmaznia! Ennyi!
2019-01-17 12:21:51
mutat
Zsiday: Világforradalom készül #18
Miért kell Zsidaynak egy rovatot szentelni? Bár poénos, hogy mindig érdemes az ellenkezőjét tenni, mint amit ő mond, vagy javasol. Totál a kettest nézi a csávó, sőt nem is a kettest hanem egyenesen az RTL-t! Ma reggel is azon kuncogtunk, hogy tavaly 6000 Ft-on eladta a Plotinus részvényeit, amik most 42.000-en állnak. Egy igazi zseniről beszélünk, akinek minden szava kincs!!!! Csak éppen mindig fordítva kell cselekedni, mint amit ő károg. 
2019-01-17 08:17:17
mutat
Fidesz hazugsággyár #932
Låtod te is is koveted a bolsevik-gender taktikát. Sorost a származása mögé bújtatod. Senkit sem érdekel Soros származása csak pont a bolsevik-gender fajankókat. Egyébként sehol sem szertik igzån. Az angolok is utåljåk a font bedöntés miatt, a franciák körözték, több távol-keleti orszågból ki van utasítva és Izraelben sem szívlelik. És nem a szårmazása miatt hidd el!!! A kerítést mindenhol ellenzi de az ő háza úgy néz ki mint egy erődítmény végeláthatatlan hatalmas falakkal körbevéve, a kapuban meg sorompó őrökkel mint egy határátkelőn.
2019-01-17 08:01:26
mutat
Fidesz hazugsággyár #929
A hölgy szánalmas, ki félne egy ilyentől? Amúgy meg aki a politizálás talajára téved és kritizál annak igen is birnia kell a vissza kritikát is! Bár sokan valóban egy irányba álmodják meg a kritikát, aztán amikor szembe is jön akkor vérig vannak sértődve. A hölgyel az a baj, hogy mivel értelmes mondanivalója nincs, ezért nem maradt neki más amivel felhívhatja magára a figyelmet, mint a trágár káromkodás, csak ez olyan bolsevik-genderes uncsi hozzáállás.
2019-01-14 11:46:30
mutat
Zsiday: Világforradalom készül #7
Zsiday neve nálunk akkor merül fel, ha röhögni akarunk. Kb. olyan, mint amikor a presszóban nem működött a narancsfacsaró és valaki benyögte poénból, hogy Na erről is Orbán tehet, este biztos itt járt és megbütykölte. Szóval Zsiday is ilyen szállóige már a köreinkben, ha tőzsdéről van szó és nevetni akarunk. Szívesen idézünk a gurutól. A legnépszerűbb, amikor tavaly június környékén benyögte, hogy "Fussatok bolondok!" Nos, aki rá hallgatott az nagyon rosszul járt. A BUX azóta több mint 10%-ot ment, az OTP majd 20-at, a MOL meg több mint 20%-ot. Persze azt nem mondta, hogy mikor fussunk és egyszer biztos igaza is lesz, hisz a fák nem nőnek az égig. Sőt én is azt gondolom, hogy az idei évben bekövetkezhet amit jósolt, de ilyen sz@r jóslatot mindenki tud adni. Hiszen mindig lesz lejtmenet. Ha valaki ráhallgatott, akkor a legjobb esetben is vagyonoktól esett el, de ha valaki mint Istenre, vagy felkent gurura tekint a Zsiday bohócra, akkor az tönkrement, mivel logikus, hogy beshortolt, úgy rendesen. És persze majd jön Zsiday fél év múlva, egy év múlva, vagy két év múlva, hogy Na ugye hogy igazam lett! Mert egyszer biztos igaza lesz, csak a lényeget nem mondta: Hogy mikor!? Zsiday vicceket ki kéne adni egy külön kötetben. Ennyi erővel megkérdezhetném Zsuszikát a Spar pénztárban, hogy Lesz válság Zsuszika? Mit mást is mondana: Lesz hát! És ezzel már fel is nőtt Zsiday szintjére a gazdasági elemzésben.    
2018-09-18 08:45:32
mutat
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok #15
Xmann. Egyetértek veled. A fenti országokban nem volt egy vadállat módra történő privatizáció, mivel sok helyen a volt pártállam tisztségviselői nem is pöffeszkedhettek a hatalomban. Köszönd meg szépen a szocialista kormányoknak, hogy a szlovákok, csehek, lengyelek így elhúztak. Itt csak szabadrablás és kiárúsítás ment. 1998-ban Orbán majdnem teljesen leállította a privatizációt, de hát 4 év múlva megint nem teszett a népnek, hogy a minimálbért 2,5x-ére emelte, ők olyanok után epekedtek, akik csak 5-10%-al emelik. Valamiért egyébként az EU-ra jellemző, hogy minél északabbra van egy állam annál jobb a sora, illetve egy nyugat-kelet tengely is megfigyelhető ugyanilyen prioritásban. Egy még országokon belül is így van, ha megnézed É-Olaszországat vagy D-Olasz országot, szóval az, hogy pld a csehek, lengyelek elhúznak valahogy várható is volt. Apropó, jártál te mostanság Romániában, vagy Bulgáriában, mert én igen és rohadtul nem cserélnék velük, akárhogy is számolják a dolgokat. 
2018-09-18 08:37:44
mutat
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok #13
A vásárlóerő prioritással is ugyanoda fogsz eljutni, mint az egy főre jutó GDP-vel. A németekhez is közelítenek nem, de ne ábrándozz már arról hogy utolérik. 
2018-09-18 08:35:00
mutat
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok #11
Drága Elemes! A neonáci eszmék és pártok nálunk pont a baloldali kormányok alatt élték fénykorukat, le-fel masíroztak a gárdisták, cigányokra vadásztak, Pesten a terek, Metró állomások tele volt kéretlen skinhead szónokokkal. A logika is meg van benne, a baloldalnak van szüksége ezen elemekre, mert lehet velük riogatni és össze lehet őket mosni a jobboldali pártokkal. A jobboldal viszont pont azért takarította el ezeket, mert nekik bizonyítási kényszerük van  nulla tolerancia elvére.  Az antiszemitizmus most pont Ny-Európában növekszik, mivel antiszemita tömegeket importálnak. Egy muzulmán a neveltetésénél, vallásánál  fogva nem csípi a zsidókat. Egy német vagy egy francia városban kipában sétálni az utcán életveszély, nálunk ezért nem vernek össze senkit. Te fizetett bolsevik-gender vagy, vagy miért irkálsz itt össze ilyen vadbaromságokat? 
2018-09-18 08:24:47
mutat
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok #9
Mi ez a kavity-kavity? Ez pont olyan, mint amikor azt mondták, hogy a románok sokkal jobbak, mert gyorsabban nőtt a GDP-jük, mint a mienk! Igen, csak ezzel a logikával az a baj, hogy akkor a németeknél is sokkal jobbak, mert tőlük is sokkal jobban nőtt a GDP-jük??????????????? Ez tipikus bolsevik-gender logika. 
A románok zárkóznak, de ha azt nézzük nem csak hozzánk hanem a németekhez is, hiszen ha gyorsabban bővül a GDP, akkor az zárkózás. De ezzel az a baj, hogy mindenki tudja, hogy utolérni soha nem fogják őket, illetve mi sem hiszem, hogy bármikor is beérünk egy német gazdaságot, de a remény hal meg utoljára. 
Igazából ha rendet akar tenni az ember a fejben, akkor szerintem a leginkább ami visszatükrözi, hogy ki hogyan is áll, az az egy főre jutó GDP (persze a jövedelmi viszonyokat ez sem tükrözi jól vissza, de még mindig közelebb áll a valósághoz mint a fenti bolsevik-gender logika) A teljes GDP-t sem túl jó önmagában nézni, hiszen nem mindegy, hogy egy országban 10 vagy 20 vagy esetleg 45 millió (pld. Ukrajna) Szóval ami viszonylag helyesen visszatükrözi a gazdaság állapotát az az egy főre jutó GDP.
Szóval az egy főre jutó GDP 2017-ben Magyarországon 15531 USD, míg Romániában 10757, Bulgáriában pedig  8064 USD. Szóval szerintem kb. másfélszer jobban állunk a románoknál, a bolgároknál pedig majdnem kétszer és ha kimégy ezen országokba reálisnak is fog tűnni ez a különbség az ott látottak alapján. Az lehet, hogy csökkent a köztünk és a románok közti különbség, de ők nagyon soká (vagy soha) nem fognak minket beérni, mint ahogy szerintem a németeket sem, hiszem a német-román, vagy magyar-német különbség is bár csökken, de a beérésről meg az előzésről álmodozni hiú ábránd.   
2018-06-19 17:30:56
mutat
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. #15580
Sokan keverik a szezont a fazonnal, a migrációt a meneküléssel. Itt egy jó cikk azoknak, akik nem értik a különbséget. (Egyébként Szerbiából nem jöhet menekült, mivel ott senki sem üldözi őket) Onnan az átlépés motivációja már nem az üldöztetés, hanem a jobb élet reménye. http://kambodzsaihirlap.blogspot.com/2018/01/nyilt-level-vaci-puspoknek.html
2017-12-04 21:46:51
mutat
Beérett Orbán ámokfutása! #139
Van egy kis gond. Csak azt érdemes nézni, ahol bírósági ítélet született. Tudod miért te kis bolsevik-gender? Mert jobbat senki sem talált még ki! Az hogy te ezt meg azt mondod, meg terjeszted, attól az még nem lesz bűncselekmény. Még egyszer mondom, hogy a kis bolsevik-genderek is megértsék: Csak a jog számít és azért mert JOBBAT MÉG SENKI SEM TALÁLT KI. Lassan nem lesz baloldali politikus ha ilyen ütemben ítélik el őket. És még eztán jön a Metró ügy, ami történelem legnagyobb korrupciója.  
2017-12-04 10:09:41
mutat
Beérett Orbán ámokfutása! #107
1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő
3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON Terézváros védekezik
8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik
9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés előzetesben Tiszaderzs vádemelés
13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott Balmazújváros gyanú,
14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra dombóvár visszaélés ítélve
15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön Salgótarján
17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült” mint a böszödi eszéd). . 19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb.
26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú
27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés. Megalapozott gyanúval nyomoznak. Dunaújváros
28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
29. Gál György MSZP üzletszerű, bűnszervezetben előzetes
30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént
34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen üzérkedés elítélve
36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanuzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti
40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!
42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás vádemelés közokirat hamisítás alatt
44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje STB….
2017-11-06 15:00:54
mutat
ESTMÉDIA.HU #55195
Erre a számokra az is fel fog figyelni, aki eddig nem is Estmediazott. Beleszáll mindenki, aki gyorsan akar sokat keresni. Igen a sarki fűszeres is. Az én tippem - és most kihagynám a károgást a "megmentőről, meg a fundamentumokról" - 600-800. Aztán szerintem már csak okosan a bolond ésszel!!!  
2017-04-20 11:19:35
mutat
MOLly tulajok topikja #190475
vagy Vargának a költségvetési tervezetében van valami (ma adta át a KT-nak)
2017-04-20 11:03:55
mutat
MOLly tulajok topikja #190470
jövőhét kedden lesz a MOL finomítói marzsok publikálása, lehet hogy tud valaki valamit már az eredményekről
2017-03-24 13:31:13
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #49456
Óóóóóh, hogy a bolsevig-genderek sosem pihennek!
Bocsánat, de csak 4 hónapra néztem vissza (de annyi is pont elég volt)
Szóval ez 2016. november és 2017 februári adatok. Azaz csak az elmúlt 4 hónap!
A Bridgestone megduplázta tatabányai gyárának alapterületét.
Mintegy 12 milliárd forintos beruházással új feldolgozóüzemet fejleszt az Alföldi Tej Kft. Debrecenben
Debrecemben épít üzemet a Thyssenkrupp
Regionális logisztikai központot telepít 2018-tól Hatvanba a Bosch.
Az amerikai BlackRock, a világ legnagyobb alapkezelője Budapesten létesít innovációs központot.
Harminc új német vállalati beruházásról tárgyal a kormány, ezek nyolcezer új munkahelyet jelenthetnek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar közmédiának szerdán Berlinben, ahol részt vesz a Die Welt című német konzervatív lap gazdasági fórumán.
A világ egyik leghíresebb csokoládé-vállalata, a Ghraoui Chocolate Hatvanban 540 új munkahelyet teremtő zöldmezős beruházást valósít meg
tízmilliárd forintos beruházással 350 új munkahelyet hoz létre a Le Bélier francia autó- és repülőgépipari beszállító vállalat ajkai, szolnoki és mohácsi gyáraiban.
Nyírbátorban az ipari parkban építi fel új üzemét a német Rosenberger, a családi tulajdonban lévő cég a 3,1 milliárd forintos beruházásához vásárolt telket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzattól.
Lerakták a Kühne + Nagel Kft. regionális autóalkatrész-elosztó központjának alapkövét.
francia érdekeltségű Sanofi Aventis Zrt. ötmilliárd forintból fejleszti miskolci gyárát.
Az amerikai Becton Dickinson orvostechnológiai vállalat 34 milliárd forintos beruházással bővíti tatabányai üzemét.
Három év alatt tízmilliárd forint értékben fejleszti budapesti üzemét a Siemens Zrt., egyúttal több mint 150 magasan képzett műszaki szakembert vesz fel a telephelyre.
Mintegy 6,4 milliárd forintos beruházással 300 munkahelyet teremt a japán SIIX Corporation elektronikai vállalat Nagykőrösön.
Lenovo Hungary és a Flex Hungary közös beruházásában megvalósult kapacitásbővítő fejlesztését Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter avatta fel Sárváron.
Új telephelyet épített a miskolci Mechatronikai Ipari Parkban a francia érdekeltségű, elsősorban gázturbina- és gázmotorok, csomagolóipari gépek alkatrészeinek és szerelt egységeinek gyártására, forgácsolására szakosodott Toolstyle Kft.
Új gyógyszereket fejleszt és innovatív gyártóüzemet épít 5,5 milliárd forintos beruházással az Egis Gyógyszergyár Zrt. Körmenden, a projekthez 2,3 milliárd forint uniós támogatást nyert el
2016-09-22 13:17:27
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #4444
Nem kellene inkább a DAX-ra meg a HUF-ra koncentrálni, elvégre egy üzleti oldalon vagyunk.
Amíg itt vitatkoznak egyesek, mások degesztre keresik magukat.
Egyáltalán hogy jutott valakinek eszébe, hogy a portfolio.hu-n ilyen témát nyisson, nagyon ráérhette a trollka.
Nem lenne jobb valami más nőiesebb lapon nyitni ilyen témát?
2016-09-22 13:12:22
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #4443
Most akkor marad haszon, vagy nem?
Egyébként értem, hogy a lényeg felett mindenki át akar siklani, de az akkor is az, hogy ezek az emberek ingyen is bejöhetnének!!!! (Ez azért furcsa emberkereskedelem!)
2016-09-22 13:03:27
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #4441
Akkor végül is neked az a bajod, hogy a közvetítőnél nyereség marad, nem pedig az hogy ezek az emberek bejöhetnek. Akkor miért nem így fogalmazod meg a mondataidat. Eddig azzal volt a bajod, hogy olyanokat is beengednek, akiket ingyen is be kellene. Most fordult a kocka, most már az a bajod, hogy ebben üzlet is van.
Isten hozott az üzlet világában. Talán nem a portfolio.hu-n kellett volna forumtémát nyitnod, hanem valami genderecske lapban, mondjuk a 444.hun
2016-09-22 12:55:59
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #4438
Ha van rajta haszna, akkor azért (is) veszi, nem csak azért, hogy ne keljen állandóan hosszabbítgatni a tartengedélyt. Na és? Akkor is jöhetne az ürge akár ingyen is.
A másik: a számításba (nyereség)ne nagyon menjünk bele, mert költségként majd 1%-ot levonnak!!!! És hopp, már el is tűnt a fent olyan bőszen belinkelt eredmény! Egyébként hova akarsz kilyukadni az egésszel??? Arra koncentrálj, hogy ezek ingyen is jöhetnének, mert van érvényes útlevelük és ha kiböknek egy elfogadható úti célt, akkor vízumot is kapnak. Nem értem mit akarsz ebből kihozni?

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE