Criscito

Regisztráció: 2018-10-15 18:35:44

Hozzászólások száma: 817

Utolsó hozzászólás: 2019-10-14 15:23


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 15:23
Egyébként ez gondolom olcsóbb lehet már a közeljövőben. Most fut ki rengeteg EU-s pénz, a következő években egyre kevesebbet kapunk, így egyre kevesebb lesz az állami beruházás is, márpedig ez rengeteg kapacitást kötött le önmagában is, továbbá a lakásépítések is kifutnak lassan, onnantól pedig lehet felújítani, mert lesz ember, aki elvállalja. Elvileg. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 14:23
Eddig úgy tudtam, hogy te már a sajátodat újítgatod egy ideje. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:41
Adom, amiket írsz. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:23
Vagy jön egy MÁP+ stb. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:21
Ami szerintem fontos még az ilyen elemzéseknél, hogy ezek mindig egy adott pillanatra vonatkoznak. Másnap meg lehet megváltoznak a feltételek, és borul szinte minden. Akár egy gyorsan begyűrűző válság miatt, vagy amiatt, mert Karácsony tényleg nagyszabású bérlakásprogramot indít. :) 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:01
Nem tudom képesek lesznek-e ezt (is) megvalósítani. A programjukban persze szerepel ez is, mint ahogy az airbnb szigorítás, egészségügy megreformálása, szociális segélyek kiszélesítése, közbeszerzések átláthatóságának növelése, gyors, kényelmes, olcsó tömegközlekedés (ebből jelenleg maximum az egyik pont van meg, ez önmagában egy nagy feladat), utcák, terek felújítása, miközben növelik a zöld felületet is és még a klímavédelemre is jut idő sok minden más mellett. Hajrá. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 10:25
Oké, csak akkor minek élünk ebben az országban? Ennyi erővel akkor tényleg bármit megcsinálhatnak velünk.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 10:18
Igen, csak évente egyszer 100%-os árfolyamon visszaváltható a kötvény. Ez szintén szerepel az aktuális ajánlattételben. Tehát nyugodtan kiszállhat bárki, bármikor, ha elérhető lesz egy jobb lehetőség. Ezt is meg lehet változtatni önkényesen, csak akkor milyen jogállamban élünk, ha ezt megteszik, ugye? :) 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 09:50
Ennyire szerintem nem merészek, de ki tudja. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 09:42
Az ajánlattételben világosan szerepelnek a MÁP+ feltételei. Ha ettől eltérne az állam, az kb. államcsőddel érne fel. Annak rögtön híre menne a világban, hogy Magyarországon indokolatlanul korlátozzák a kötvény visszaváltásokat. Ezt azért csak nem vállalják be. :) 
*
Szerintem annyi lesz, hogy a MÁP+ néhány éven belül meg fog szűnni, mert egyszerűen túl magas kamatot kínál, és több kárt okoz, mint hasznot. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 09:37
Már megtették, ahogy a cikkben is olvasható. A legérdekesebb a K&H ... 
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 22:46
Annyira azert ne orulj. Ha minden a tervek szerint megy, akkor a kovetkezo honapokban 4% koruli infla lesz jellemzo.
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 16:40
Valaki Győrről esetleg? Mi a helyzet az ottani piacon?
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 16:38
Hasonlóan látom, Győrt én is nézegettem már. Nekem is feltűnt, hogy albérletből is megfelelő kínálat van, és átlagban talán jobb állapotúak is, mint a budapestiek. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 07. 16:50
Te most az Eurostattal vitatkozol, vagy mi is a probléma? 
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 04. 11:53
Ellenben te tisztában vagy a valós árakkal gondolom. Azt mondd meg akkor, hogy mikor kérnek majd "valós" árat az ingatlanokért? Mert ez baromi fontos kérdés. Ha csak 10 év múlva, akkor én, mint lakás shortos nem leszek boldog, ha csak 10 év múlva tudok ingatlant venni, mert közben kidobok az ablakon albérletre vagy 20 milliót. 🤦‍♂️
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 04. 11:42
Ez a határozott kijelentést mire is alapozod pontosan? 
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 04. 11:24
Erre próbáltam célozni én is. A hotdog árus meg nem tudom mióta végez felmérést a piacról? Hogy jön ő ide? 
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 04. 10:49
A DH Budára 583e Ft-os négyzetméterárat mért augusztusra. De ez az átlag. Jobb környéken ez lehet több, rosszabbnál kevesebb. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 10. 03. 12:24
Baromira elkanyarodtunk a topik témájától, a magam részéről befejezem itt. Te írtad, hogy "gazdálkodj okosan pénz" a forint. Ebből mertem következtetni, hogy akkor biztosan hülye, aki nem euróban kapja a jövedelmet. - Oké. Kommunista a Cafeteria. És akkor mit csináljak? Adjam vissza a munkaadómnak? Vagy mit szeretnél? - Az, hogy nálatok nincs cafeteria az mit is jelent pontosan? Tudtommal te Németországban dolgozol, így mit is bizonyítasz ezzel? Érthető, hogy ott nincs. 
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek