Nem hazudtolja meg magát, kíváncsi vagyok idén mennyit fizet, attól függetlenül, hogy nincs. A kínaiak már érdeklődnek egy ideje ahogy olvasgattam, de legjobban biztos az összetételét, előállítását szeretnék tudni. Meglátjuk ezek a szénsavas dolgok mennyire lettek keresettek. Szvsz egyszer beleülni és nem állni fel róla jópár évig....
Egy pár évvel ezelőtt volt szó az amerikai bevezetésről ( az Unicumra gondolok). Pár államban Zwack likőrként árulták. Aztán nagy csend. Gondolom nem jött be az amcsiknak. Most a Kínai piacon próbálkoznak, azért az sem lenne rossz! Még az amerikai teszt előtt találkoztam olyan amcsival, aki szerint a két jó dolog közül, ami itthon van az egyik az Unicum. A Zwackkal kapcsolatban még negatív esemény nem ért engem. És csak magamat szidhatom, hogy annak idején nem vettem meg a kigondolt mennyiséget. Magasnak gondoltam az árfolyamot. :-(
Pont ma nézegettem:-)
Minden épkézláb szabálynak/trendnek ellentmond.
Azon gondolkodám, hogy mi lehet a háttérben, merthogy oszti-hiszti már bőven lecsengett...
Be bizony. Tavaj jártam ugy, hogy pár db. bent maradt vételen és mit ad isten teljesült :) De utána szerencsére 12 alatt, körül is volt eladó. Már én se vagyok tulaj, de tervezem. Most épp az FHB-ban forgattam meg, de csak pár napra terveztem, ughogy ma vagy holnap kiszállok belőle.
Én is jártam így egy-két éve.
Beadtam egy vételi megbízást, még jóval az osztalékfizetés előtt. Aztán nem is foglalkoztam vele. Persze a szelvény vágás utáni napon azonnal teljesült. :-)
Szerintem nagyon rövid távon lehet, de azután nem bízok benne. És azon a szinten nem is akarok visszaszállni. 12450 a legmagasabb bekerülésem, és egy része már két osztalékos lesz. Hosszu még az élet :)
Lentebb irták, hogy tőzsde nem mindig logikus. Arra én is kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a továbbiakban az eredményesség, de nemsokára jönnek a jelentések. Ez az árfolyam már azért felhívás volt keringőre, hogy egy jó részét realizáljam. A többi meg a jövő zenéje. Nem ez az egyetlen papír ami túlárazott, vagy alulárazott, meg tudom, hogy illikvid és a többi. De ez a papír csak nagyon kevés hirre reagál és nem szokott egetrengető sávokban mozogni. Én kimondottan az oszti miatt vettem és nem kellett mindig figyelni, elemezni.
Zwack esések