egyik se, de nem hallom a zenét, amit küldesz nekünk, te buxer vagy vagy kenyeres, hogy a valódi nevedet ne is említsük?! -:))
nade szeretlek, és én küldök Neked: link
DLPH, én bocsánatot kértem, amit tőled nem láttam, pedig te sűrűbben csinálod a balhét, amit mellesleg nem én csinálok, egyedül nem is lehet. De a topik érdekében magamravállaltam (vitázni nem lehet egyedül), tudom, hogy a nagylelkűség nem szerepel a szótáradban, mindegy engem a zene érdekel, egyet nem fogunk érteni soha, de ettől még remekül érzem magam. Kérlek ne kingázzzál, mivel én sem szólítalak a neveden, de még megehetem, úgyhogy óvatosan -:))))
Egyedül Genle nem érdemelte meg ezt. Szóval peace: link
naszóval, mindenkitől szeretnék bocsánatot kérni, akit megbántottam, akár okkal akár ok nélkül. A vita nem ér annyit, hogy a legjobb topik kárba vesszen. Próbáljunk meg felülkerekedni a beidegződéseken, én kezdem, szóval bocs -:)
Főleg, Gentlemanustól, aki tán még nálam is érzékenyebb, tén egyszer megbocsát majd. Remélem. Jó éjt!
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))