hidd el JP alig várom, hogy 6-kor kelljen kelnem és este 10-ig dolgozzak, és rögtön beessek az ágyba, ahogy normál esetben, ne abból indulj ki, amit látsz, a látszat csal -:)
köszönöm buxer a tanácsot, megfogadom -:) Nem csinálok butaságot -:) A fő "baj", hogy nagyon vékony a bőr a talpamon, a kezemen előbb volt tiszta bőrkeményedés a gyűrűhinta miatt, már ott sem -:) nőiesedik az ember lánya... Szóval, csak azt akarom kinyögni, hogy a plusz súly az plusz súly, ha a derekamon van is ez lett volna az eredmény sztem, sőt azt nem is mertem mondani, hogy az egyik lábujjam is tiszta vér volt tegnap éjjel, (amúgy ez mindig is így volt), mert ahogy futok az egyikk kidörzsöli a másikat, de csak az a kettő, szóval jól érzem magam, mert nagyon feldobott és erős vagyok, picit, szomorú, csak kicsit totálkáros... Valamit valamiért -:) Ja jut eszembe, régen volt a talpamon is bőrkeményedés a gördeszka miatt, de csak egy helyen.... Buxer magázódunk?
Kinguci, annyit tudok a mesebol , hogy Tom a karmester , vezenyli ezt a Strauss szerzemenyt , es Jerry megint beduhodik ra, ...es vannak olyan jelenetek benne, , hogy Jerry furesszel alulrol kivagja a zeneszek alatt a szinpadot
sőt a térdem kék-zőőőd, úgyhogy hosszabb szoknyát kell találnom -:))) Jp, én nem sértődtem meg, és fejből tom és jerry csak Liszt Ferenceset tudok, amit elküldtem neked, de mindjárt megnézem, csak megszárítom a hajam, pár száz óra, aztán mennme kell... tegnap is csak az nem tetszett, hogy tűntetően kizártatok... pedig ne érdemlem meg -:))))
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))