erről csak egy vicc jut eszembe: 2 repülőgép szállt le Párizs repterén, és mindkettőből Henry Kissinger szállt ki -:)))))))))))))))))))) egy barátom mondta tegnap, de én kérek elnézést -:)
JP, különben igzibb a föladat, ha nem mondom el.... erről jut eszembe, hogy mikor mentem Kanadába Amszterdamban egy ehte jewish ruhájú család egy tagja kérdezgette, hogy miért nem megyek New Yorkba, mondom momentán nem oda szól a jegyem, úgyhogy nem tudhatod végül hogy is megyek -:))))
Csak hogy tudd: a forumokon, a top 10 kozt vagyok a karogok es a pesszimista hsz-eket gyartok kozul ! :-)
Majd meg kitalalok valamit.......hm, mar meg is van. Szerintem en leszek aki napszemuveggel , bajusszal alcazva folulok a gepre egy kis megrakott meglepivel a derekamon :o))
Szoval, mikor indulsz ? :-)
Ez jo , Spade. Mol ralit nezni erre a zenere a legjobb...holnap veszek is , ha adnak olcson es adhatom dragan ! :-)
Amugy? megoldodott mar a boksz ugy ?Szerintem csak veletlenul lemaradt egy link, es ppuma azt akarja, hogy kitalaljuk , milyen link maradt le ! Eltalaltam ? :-)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))