"Karácsonyi ajándékötleteim: Az ellenségednek megbocsátás, az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség, mindenkinek jóindulat, minden gyermeknek egy jó példa, és végül magadnak tisztelet."
Oren Arnold
En nem banom Vivid, felolem rajzolhatsz amit akarsz. Ha kell, meg a probatermi topikba is beengedlek :-)
Csak nehogy valami hatalmas gapet rajzolj,mert azt nem szeretem ! :-)
jól van JP, értem a célzást, de a könnyedebb műfaj is beleférhet, ma kivételesen. A Barbie-t meg a gyerekekkel néztem... és nekem is tetszik, bevallom pssssszzzzt, remélem nem kapok azért ki... sőt van olyan macsó fickó is, aki azért megnézte velem, na ezért kikapnék, úgyhogy mégnagyob psssszt :-))))9
Viasato, kösz mindet, bár még most nézegetem, én viszont mára már túl vagyok a 15-ön :-)))))))
Sajna nem sikerült minden számot megtalálnom (nem tudom az előadót/címüket), bár úgysem fért volna bele a 15-be…(sok-sok jó szám volt idén, még jópár 15-t fel lehetett volna sorolni. Esetleg egy 15ös Tőled vagy valakitől?)
Nagyrészt ismerős lesz, most is játszák őket
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))