belesz perelve a BAFIN , valószinüleg az adófizetök pénzéböl kártalanitani fogják a részvény tulajdonosokat N-TV , bár ezekben akkor sem lehet bizni ha kérdeznek
Gyerekek, szárnyal a papír, +46%! Már alig kell egy kevés, hogy a befektetett pénzemnél legyek :) Kiszámoltam: egész pontosan már csak 6000(!) %-ot kell, hogy emelkedjen :)
Short poziban mi a különbség a 100 euroról 2 eurora vs. 100euroról 50centre változó árfolyam profit-tartalmában? Ha ma tényleg benéz egy euro alá a WireC, olyan extrém százalékos volatilitás lesz napon belül, amit ritkán lehet látni.
Biztos hogy Nem CSAK holnap, sem csak korábban :) De szerintem 30ig mindenkepp nagy marad az eladoi nyomas. Utana johetnek etorosok es robinhoodosok ;)
oké... részemről akkor sem tartom életszerűnek, hogy ha jún. 30-ig (állítólag) el kell adniuk a részüket, akkor csak holnap(tól) kezdjenek nekiállni...:)... bár az is igaz, hogy Ch. Munger már több mint tíz éve megmondta, hogy: "... az alapkezelői biznisz totál bolondok háza lett"...;)
Egy tetelben, egy napon nem lehet es nem is lenne ertelmes ekkora csomagokat kiszorni. Szerintem minden napra van hagyva es ha kicsi plusszban van, akkor szorjak. Masreszt szerintem szabalyzat alapjan talan ki se szorhatta mind, hisz a csodeljaras bejelentesenel es most is dax tag. Vannak olyan szabalyzatok, amik csak 1 euro ala eses eseten teszik kozelezove az eladast , de ott sincs megszabva hogy egy nap alatt....
Szerinted (tétlenül) megvárták volna a 2 eur alá esést az eladásaikkal?... kevéssé tartom valószínűnek. Legkésőbb a csődeljárás bejelentése után sztem hanyatt-homlok kiszórták a pakkjaikat... nem volnék meglepve, ha a saját házi szabályzatuk kötelezővé is tenné ezt számukra.
Wirecard