A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
tegnap pont betalalt valami Revolutos kerdöiv. Hogy hasznalnam-e a szamlat arra, hogy a fizetesem arra erkezzen :D....persze. Nalam is vegzett minden fintech. Ebben sajnos zenesz voltam en is, ez van. Remelem vannak a nemet börtönökben nagy kiehezett benga allatok.
nem hiszem hogy egyetlen vagyok, akinél teljes bizalomvesztés van, épp emiatt... ennek komoly hullámai lehetnek az összes európai tőzsde indexben is, nem beszélve a bankrendszer csontvázairol , ami domino hatást indíthat
gondoltam hogy pleite lesz , de valahogy reménykedtem egy keveset hogy meglesz a 1,9 miliárd ,vagy valamennyi belöle de hogy ilyen gyorsan össze jön az insolvenz arra nem gondoltam , hihetetlen hogy ilyen a Dax on megtörténhet ...
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.