A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
például a Morgan Stanley 0.86% lement 0,03 %-ra a saját papírokkal, azaz össz. 32.507. db van neki ténylegesen... van viszont instrumentumok révén 2.399.452. db shortolásra kiadott papírja, valamint egyéb (swap, option) 1.883.459. db-ra... és ugyanezt csinálja a Goldman, stb... is...
A vétel lehet short zárás is... óriási mennyiséget shortoltak... az általad hivatkozott bankok sem tartanak még 1%-nyi tulajdont sem, instrumentumok révén milliós shortokat adtak ki shortoló ügyfeleknek...
Semmi gond,szerintem Csabi kicsit tulreagalta :-) ez miatt nem szabad egymasnak esni.Barmikor lenullazodhat az arfolyam de lehet benne meg egy tobbszoeozes is,ha a nagy jatekosok megjaratjak.Azt latom,hogy nagy tetelekben folyamatosan veszik,persze ez nem jelent semmit.Peldaul ma az alap pakkok 6851 db forognak vevoi-eladoi parositva es persze vannak tobb szaz k pakkok is napok ota.
...ha szerencsejátékként fogod fel, akkor ok, semmi gond, sok sikert... alapból nem rád gondoltam, régóta pályán vagy... igazából már megbántam, hogy megemlítettem a 0 értéket... :D
Technikailag lehet kereskedni vele mindaddig míg a Dax-ban van (ez szabályozott, szeptemberben lehet kiejteni, illetve előbb is, ha vége a cégnek), kiejtés után már a Sdax belépőszint is kétséges.... a kötelezettségei messze meghaladják már az eszközöket, a bankok aukciókat tartanak a követeléskezelők felé... így értendő a 0 érték, jelenleg nincs jelzés arra, hogy helyrehozzák a céget netán feltőkésítik (az ugye egy óriási kihígítással járna, még a 1-2 ueróért vásárlók számára is, de nincs ilyen verzió jelenleg)... valójában egymással szórakoztok, hogy ki ad a semmiért többet... ha ez tiszta, akkor semmi akadálya a játéknak....
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.